Analiză și pronostic meci La Coruna vs Malaga din 3 decembrie

Deportivo de La Coruna vs Malaga

Cele două echipe din Spania – Deportivo La Coruna și Malaga – trec printr-o perioadă destul de dificilă și se vor confrunta într-un meci al 16-imilor de finală din Copa Del Rey. Partida celor două formații care joacă în La Liga va avea loc în această seara, de la ora 21:00, cotele fiind foarte echilibrate.

Deportivo La Coruna

Echipa celor de la La Coruna nu pare să fie în apele ei în acest sezon din Primera Division. Situația este foarte îngrijorătoare pentru formație, aceasta aflându-se sub „linia de plutire”, avand doar 10 puncte din 39 posibile. Diseară vom vedea dacă poate ajunge în optimi, meciul de astăzi fiind primul pentru Deportivo La Coruna în noua editie a Cupei Regelui Spaniei.

Malaga

Jucătorii de la Malaga pornesc în aventura acestei ediții a cupei cu speranța că vor opri seria slabă de meciuri prin care trec în acest moment. Ei se vor confrunta pe terenul celor de la Deportivo La Coruna după 3 înfrângeri consecutive, asta după ce obținuseră 5 succese la rând. Putem afirma că Malaga este extrem de inconstantă în ceea ce privește jocul și rezultatele. Pariurile o arată pe Malaga favorită, cu o cotă destul de mare.

! De menționat faptul că Deportivo La Coruna nu a pierdut vreun joc în fața celor de la Malaga în ultimii 15 pe terenul propriu. În ceea ce privește sezonul trecut, a câștigat cu 1-0 acasă, dar a pierdut cu 1-3 în deplasare.

Concluzie

De data aceasta, ne așteptăm ca Malaga să plece la finalul meciului cu cel puțin un punct, dat fiind faptul că este capabilă de multe lucruri – așa cum s-a văzut în ultimele săptămâni. Mai mult de atât, Deportivo La Coruna este una dintre cele mai slabe echipe din actualul campionat.

Lăsați un comentariu