De ce nu a jucat Daniel Isăilă pentru Steaua

daniel isaila noutati

Se pare că actualul antrenor al Astrei Giurgiu, Daniel Isăilă, ascunde în spate o poveste destul de tristă și poate chiar un regret referitor la trecutul său în lumea fotbalului. Acesta a fost unul dintre cei mai talentați fundași care au jucat în Liga 1 și, la un moment dat, pe când avea 23 de ani a fost la un pas de a juca pentru Steaua, o șansă la care mulți jucători doar visează.

Mai mult decât atât, acesta avea deja un precontract semnat cu echipa Steaua și bătuse palma cu oficialii Steaua pentru a deveni parte a echipei Steaua. Dar ce s-a întâmplat? De ce precontractul nu a mai avut nici o valoare și Isăilă nu a purtat niciodată culorile echipei Steaua?

Ghinionul se pare că a făcut cărțile pentru soarta profesională a lui Daniel Isăilă, acesta devenind victimă a unei accidentări în cadrul unui meci amical, după ce precontractul cu Steaua fusese semnat. Drept urmare, a fost nevoit să nu mai joace timp de 4 luni, iar Steaua a decis să renunțe la el. Ne putem închipui dezamăgirea fundașului și regretele ce au urmat. Chiar el confirmă această dezamăgire:

“M-am accidentat în primul meci, cu Palermo, şi am fost nevoit să iau o pauză de 4 luni. A trebuit să mă întorc la Tractorul, iar apoi am mers la FC Braşov. Vorbisem deja de contract cu oamenii de la Steaua, bătusem palma. Actele erau în Italia pentru a le semna, dar a căzut Steaua.

Ce-i drept, ei m-au ajutat să mă recuperez. Am regrete, cine nu-şi dorea să ajungă la Steaua, aveam 23 de ani. Nu am nici un resentiment faţă de ei, a fost un ghinion al meu, nu are Steaua nici o vină”, a recunoscut Isăilă.

Chiar dacă nimeni nu este vinovat de întorsura evenimentelor pentru Isăilă, se pare că nu numai acesta regretă accidentarea. Mihai Stoichiță, pe atunci secundul lui Dumitru Dumitriu regretă că accidentarea lui Isăilă l-a oprit din a finaliza transferul. Acesta a relatat pentru Fantik:

“Era foarte bun! Un fundaş dreapta de excepţie! Cluburile se înţeleseseră, a mers cu noi în Italia. Se semnase un precontract. A fost foarte dezamăgit de ce i s-a întâmplat”, a spus Stoichiţă.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult