FOTBAL: Un singur stelist își prelungește contractul cu STEAUA

steaua perepelita

Există un număr de 5 jucători de la echipa Steaua București care au intrat în iarnă în ultima jumătate de an de contract. Fotbaliștii în cauză sunt Szukala, Sânmărtean, Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă. Dintre ei, Szukala și Sânmărtean au semnat deja un acord cu Al Ittihad, o formație pe care o antrenează Victor Pițurcă.

În ciuda faptului că respectivul contract intră în vigoare în vară, cei doi jucători de fotbal pot merge la arabi încă din această perioadă, dar doar dacă echipa din Arabia Saudită virează în contul Stelei aproximativ 1.000.000 euro.

Cât privește fotbaliștii menționați puțin mai sus, doar unul singur are șanse mari de a continua în Ghencea după expirarea contractului. Andrei Prepeliță este cel care acum joacă pe post de titular, cu antrenorul Costel Gâlcă.

Andrei Prepeliță – Foarte probabil să rămână la Steaua

Andrei Prepeliță a venit la Steaua în vara anului 2011, de la echipa FC Universitatea Craiova, și a fost un obișnuit printre titularii campioanei României până în sezonul 2014/2015. Fotbalistul este cu adevărat polivalent, el fiind folosit în ultima vreme pe mai multe posturi: mijlocaș central, mijlocaș dreapta, fundaj dreapta.

În sezonul 2014/2015, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a devenit titular și are 29 de meciuri în toate competițiile. Are 3 goluri înscrise, a reușit o pasă decisivă și a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști steliști, fiind chiar și căpitanul echipei de câteva ori.

Prepeliță nu a primit oferte să plece, iar el își dorește să joace în continuare pentru Steaua București din vara lui 2015. Este foarte apreciat de șefii și patronii clubului stelist, iar mijlocașul se pare ca va primi foarte curând oferta de prelungire a înțelegerii. Este extrem de probabil ca fostul jucător al Universității Craiova să aibă același salariu pe care îl are și acum la Steaua București – 12.000 euro pe lună. Angajamentul următor, contractul pe care îl va semna cu steliștii, va fi valabil 36 luni și urmează a fi parafat.

Arlauksis și Latovlevici sunt alți doi fotbaliști ai echipei din București care vor intra în ultima jumătate de an de contract. Ei au oferte și vor pleca gratuit de la Steaua în vară.

Jucătorul care își va prelungi contractul cu Steaua București, Prepeliță, are 29 de ani, este cotat la 2,1 milioane de euro și a jucat 21 de meciuri pentru Steaua în sezonul 2014/2015 în toate competițiile.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult