Fotbalistul Andrei Cordoș, lăudat în Scoția

Fotbalistul Andrei Cordoș, lăudat în Scoția

Scott Robertson a vorbit foarte frumos de românul Andrei Cordoș, care a fost acolo să dea probe pentru Dundee United. Fostul star al echipei îl consideră pe Andrei un jucător foarte bun. Cei doi au jucat împreună la FC Botoșani.

Tehnicianul echipei Dundee United l-a folosit pe românul care s-a perindat în 2015 la mai multe echipe din România într-un meci câștigat împotriva celor de la Dunfermline. Coroș este un jucător pe care Robertson îl cunoaște foarte bine, încă de vara trecută când jucătorul și-a petrecut câteva luni la Botoșani, în România. Cei doi s-au întâlnit din nou miercurea trecută la Dundee pentru o discuție amicală.

Robertson, care i-a ajutat în mod admirabil pe cei de la Dundee United să ridice Cupa Scoției în 2010, consideră că românul de 27 de ani ar fi o alegere excelentă pentru actuala echipă. Mijlocașul lui Raith Rovers a declarat: ”M-am întâlnit cu Andrei miercuri seara pentru câteva discuții și să văd ce mai face. Este un om extraordinar și m-a făcut să mă simt excelent atunci când eram în România la Botoșani. Andrei a spus că s-a simțit foarte bine la United și din ce am auzit, a impresionat antrenorii.

Este un fundaș de top, știe să joace și are un control excelent asupra mingii. Este și impunător, la înălțimea de 1.93m pe care o are. ”Cel mai însemnat joc pe care l-am avut cu Botoșani a fost împotriva Timișoara când a trebuit să-l înlocuiesc pe Andrei pentru că era accidentat. Este incredibil că dă probe în acest moment pentru Dundee United și chiar cred că ar face o treabă bună acolo.”

Despre Andrei Cordoș

Jucătorul de 27 de ani este ultimul nume pe lista fotbaliștilor de care conducerea FC Botoșani s-a despărțit în acest an. Au decis împreună că așa este mai bine pentru toată lumea. Se pare că Andrei nu a avut evoluțiile care să se ridice la nivelul pretențiilor lor, dar au ținut să precizeze că a fost o problemă de adaptare, pentru că în mod sigur poate evolua pe scena fotbalistică din străinătate cu mult succes. Andrei Cordoș venise la Botoșani după ce a plecat liber de contract de la Pandurii Târgu Jiu. A fost o perioadă foarte dificilă.

Jucătorul pare să își fi pierdut norocul în ultimul timp. Românul se află în acest moment în Scoția, unde dă probe de joc pentru Dundee United, ultima echipă clasată în prima ligă scoțiană. Cordoș a făcut impresie bună antrenorului Mixu Paantelainen la un meci amical. Cordoș a început această perioadă proastă după despărțirea de Dinamo, acum fix un an. Interesant este faptul că jucătorul ar fi putut ajunge la Steaua la 19 ani, pe când evolua la Universitatea Cluj, dar ardelenii au refuzat oferta din partea formației bucureștene pentru un transfer al jucătorului la Frosinone, în Italia.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult