Lazio – Napoli PONT / Cupa Italiei, 04.03.2015

Lazio Napoli

Meciul dintre Lazio – Napoli din Cupa Italiei se desfășoară astăzi, 04.03.2015, începând cu ora 21:45, fiind prima semi-finală din Cupa Italiei. Vă prezentăm în exclusivitate pont și analiza inteligent create pentru acest meci, marca Sportive-Pariuri.com. Ambele echipe par să traverseze o perioadă bună, dar să vedem situația mai în amănunt.

Fiecare echipă se găsește într-o situație diferită în acest moment, în drumul spre următorul sezon de Champions League: Lazio îi va găzdui pe cei de la Fiorentina în următoarea rundă a campionatului, în timp ce Napoli îi va găzdui pe cei de la Inter.

Lazio

Lazio nu a mai câștigat într-o confruntare directă cu Napoli de 6 meciuri (0-1-5), pierzând ultimele 4 meciuri (0-1 acasă în acest sezon). A fost un echilibru perfect în ultimele 3 ediții ale Cupei Italiei între aceste două echipe, Lazio – Napoli (1-1-1): Napoli a câștigat ultimul meci (1-0 acasă anul trecut în sferturile de finală), în timp ce Lazio a câștigat ultima confruntare (2-1 acasă și 1-1 în deplasare în a doua rundă din 2007/2008.

Lazio este pe locul 4 în clasament, după ce a câștigat 13 meciuri în Serie A (8-4-13), ceea ce îi aduce cel mai bun atac din primele 4 echipe și a 5a defensivă a campionatului (43-27). Biancocelesti vin după 3 victorii la rând în ligă, în care au câșigat două treimi din meciurile de acasă (8-0-4).

În ultimul meci de Cupa Italiei i-au eliminat pe AC Milan, în ciuda faptului că au jucat în deplasare și în 10 oameni pentru marea majoritate a timpului (scor 0-1).

Lazio au câștigat meciul de duminică din deplasare, așa cum era de așteptat – cu Sassuolo (scor 0-3) și ar fi putut chiar să își tripleze golurile. Candreva a devorat un gol, iar Klose și Keita au marcat alte 3 goluri. Mauri a marcat și el un gol, dar s-a dovedit a fi off-side.

Klose și Candreva vor fi pe teren în meciul de astăzi, împreună cu Felipe Anderson (Europol în Reggio Emilia) și Mauri (marcator de top). Parolo, autor al unui alt gol cu Sassuolo, va fi prezent în mod sigur pe teren.

Situația jucătorilor

Ștefan Radu (românul de la Lazio) este apt de joc. El va începe în mod sigur din primul minut. În schimb Lazio are 4 accidentați, și anume Gentiletti, Lulic, Pereirinha și Djordjevic. Lazio are și 3 suspendări – Lorik Cana, Kono si Ciani.

Lazio – Napoli Pont. Echipe probabile

Lazio: 22 Federico Marchetti, 39 Luis Pedro Cavanda, 3 Stefan de Vrij, 33 Mauricio, 26 Stefan Radu, 32 Danilo Cataldi, 20 Lucas Biglia, 16 Marco Parolo, 7 Felipe Anderson, 6 Stefano Mauri, 14 Keita Balde Diao

Napoli

Napoli, pe locul al treilea în clasamentul din Italia, are doar 2 puncte peste Lazio în Serie A (6-6-13), ceea ce îi aduce al treilea cel mai bun atac (44-31). În ultimele 3 meciuri de ligă, în orice caz, Napoli a pierdut de 2 ori. Napoletanii au pierdut deja 4 meciuri în deplasare în Serie A în acest sezon (6-3-4), mereu în ultimele minute de joc. În ultima rundă a Cupei Italiei, ei ar fi mers în extra-timp, dacă Higuain nu ar fi profitat de o ocazie în minutul 93 (1-0 acasă, împotriva lui Inter).

Acesta va fi al 6-lea meci în mai puțin de 20 de zile pentru Napoli, care după acest prim tur al semi-finanelor va juca alte 4 meciuri în 11 zile, inclusiv meciul din Europa League, împotriva Dinamo Moscova. Benitez nu a mai fost văzut niciodată atât de nervos, când duminică echipa lui a pierdut cu 1-0 în fața celor de la Torino: Rafa a fost schimbat, în comparație cu meciul cu Trabzonspor, acolo unde era și Higuain. Cel care l-a schimbat a fost Gabbiadini. Se întoarce pe teren Mertens.

Napoli a dezamăgit în ultima vreme și este incert de spus cum vor reacționa în meciul de diseară. Trupele napoletane vor lupa pentru a rămâne în Cupa Italiei, în meciul Lazio-Napoli, dar jucătorii lui Napoli au părut mult mai în formă (ei sunt implicați și într-o altă competiție).

Napoli va dori în mod sigur să răzbune înfrângerea nemeritată de pe terenul de acasă și va profita de factorul teren, înainte de a merge pe St. Paul luna viitoare.

Lazio – Napoli Pont. Echipe Probabile

Napoli: 45 Mariano Andújar, 11 Cristian Maggio, 33 Raúl Albiol, 26 Kalidou Koulibaly, 3 Ivan Strinic, 19 David López, 77 Walter Gargano, 7 José Callejón, 17 Marek Hamsik, 6 Jonathan De Guzman, 9 Gonzalo Higuaín

Lăsați un comentariu