NBA: Mirotic și Wiggins – Desemnați debutanții lunii în NBA

wiggins mirotic

Nikola Mirotic, care joacă în prezent la Chicago Bulls, dar și Andrew Wiggins, jucător profesionist la Minnesota Timberwolves, au fost numiți debutanții lunii în competiția NBA în cele două Conferințe – atât de Est, cât și de Vest.

Performanțele celor doi jucători din NBA

Nikola Mirotic s-a plasat pe locul al doilea în topul punctelor și recuperărilor în Conferința de Est, obținând 9,9 puncte și având 5,8 recuperări. Baschetbalistul a reușit să înscrie cel puțin zece puncte în 9 dintre cele cincisprezece meciuri ale Chicago Bulls și a reușit un career-high 27 puncte (6/6 3 puncte) în meciul-victorie de la Grizzlies.

Andrew Wiggins a obținut primul titlul de debutanți în NBA, obținând 14.6 puncte/meci și 33,9 minute/meci în luna decembrie 2014. El a reușit să marcheze double figures în 11 din cele cincisprezece meciuri ale celor de la Timberwolves, partida cea mai bună fiind conta echipei Trail Blazers – acolo unde a înregistrat un double-double cu 23 puncte și 10 recuperări.

Alți jucători nominalizați la titlul de debutanții lunii în NBA:

Jusuf Nurkic

Jabari Parker

Zach LaVine

Elfrid Payton

K.J. McDaniels

Nerlens Noel

Cleveland Cavaliers l-a ofertat pe Andrew Wiggins

O nouă știre de impact ne arată echipa Cleveland Cavaliers are de gând să îi ofere lui Andrew Wiggins un contract în săptămâna aceasta. Cavaliers a mai declarat faptul că amânarea semnării contractului nu are legătură cu posibilul schimb cu Minnesota pentru Kevin Love, care ar putea să îl aibă în vedere și pe Wiggins.

Din câte se pare, echipele Cavaliers și Timberwolves au mai vorbit despre transfer încă de când LeBron James s-a întors la Cleveland. S-a discutat atunci un transfer care să îl ducă pe Kevin Love în Ohio, însă Minnesota Timberwolves nu negociază nimic până când Andrew Wiggins nu face parte din trade.

Un alt lucru de notat este faptul că odată semnat, un jucător debutant nu poate fi transferat sau schimbat pentru cel puțin 30 de zile, iar acesta ar fi un alt obstacol pentru schimbul lui Love.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult