PONT Barcelona – Atletico Madrid, Copa del Rey, 21.01.2015

atletico madrid vs fc barcelona

Meciul din Copa del Rey dintre Barcelona și Atletico Madrid se va desfășura astăzi, începând cu ora 21:00, pe terenul catalanilor. Formulele de start sunt 4-3-3, respectiv, 4-4-1-1. Să vedem împreună o analiză completă a meciului, pentru a avea un pont de succes.

Barcelona

După ce a păstrat aceeași formulă pentru ultimele două meciuri din La Liga, Luis Enrique ar putea fi tentat să folosească în meciul de astăzi o formulă prin care a reușit să scoată tot ce e mai bun din trio-ul atactului alcătuit din Lionel Messi, Neymar și Luis Suarez în ultimele meciuri.

Marc-Andre Ter Stegen ar putea continua să primească un start în competițiile de cupă, în timp ce Xavi se pare că încă este indisponibil, în ciuda primului antrenament cu prima echipă.

Enrique optat să aducă pe teren un număr de jucători de la echipa de tineret în ultima excursie din Copa del Rey de la Blaugrana, însă meciul împotriva campionilor din ligă ar trebui să necesite mai multă atenție.

Atletico Madrid

Este foarte probabil ca Diego Simeone să își pună încrederea în portarul Jan Oblak pentru Copa del Rey, după o performanță puternică în fața lui Real Madrid în ultima etapă a campionatului.

Jose Gimenez s-ar putea întoarce pe margine, după ce a fost lăsat pe terenul de joc în pofida lui Miranda, care este acum recuperat complet.

Fernando Torres ar trebui să își păstreze locul, date fiind performanțele recente ale lui El Nino, însă oaspeții de la Atletico ar putea rota ofensiva pentru a oferi lui Antoine Griezmann un start pentru un efort adițional în spatele vârfului de atac.

Alte informații interesante despre meci

• Barcelona a înscris cel puțin 4 goluri în ultimele 4 meciuri din Copa del Rey.

• Barcelona a câștigat în prima repriză și la finalul meciului în 10 dintre ultimele 13 meciuri jucate în Copa del Rey.

• Barcelona a câștigat 11 dintre ultimele 13 meciuri din Copa del Rey.

• Atletico a rămas neînvinsă în 19 din ultimele 21 meciuri din Copa del Rey.

• Au fost peste 2.5 goluri marcate de Barcelona în ultimele 5 meciuri din Copa del Rey.

• Barcelona nu a mai fost învinsă de Atletico pe terenul propriu, în ultimele 12 meciuri, în toate competițiile.

• Atletico a înscris cel puțin 2 goluri în ultimele 4 meciuri din Copa del Rey.

Concluzie

Barcelona a ajuns în sferturile de finală după un meci confortabil cu Elche în runda anterioară, obținând un scor de 4-0 în deplasare, oferind un avantaj puternic echipei lui Enrique.

Între timp, Atletico a reușit să îi învingă pe Real Madrid, îndepărtând speranța unui El-Clasico.

Los Colchoneros au înregistrat doar două victorii în ultimele cinci meciuri competitive departe de casă și speră să rămână în joc pentru returul de pe Estadio Vicente Calderon.

Lăsați un comentariu