PRONOSTIC Guineea Ecuatorială – Ghana, Cupa Africii, 5.2.2015

ghana guinea

Confruntarea dintre Guineea Ecuatorială și Ghana din Cupa Africii pe Națiuni se va desfasura astăzi, 05.02.2015, începând cu ora 21:00 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate pronostic și analiza pentru acest meci. Pariați inteligent!

Ghana – O echipă foarte solidă

Ghana va juca astăzi cu Guineea Ecuatorială pe Nuevo Estadio de Malabo în Cupa Africii pe Națiuni în semifinale. Fără nicio îndoială, ”Balak Stars” sunt o echipă foarte solidă. Ei au fost în Grupa C și au terminat pe primul loc cu 2 victorii și o înfrângere. Într-adevăr, au avut un start foarte prost la începutul acestui turneu.

Ei au fost învinși împotriva echipei Senegal (scor 1-2). În orice caz, și-au revenit rapid și au reușit două victorii împotriva Algeriei (scor 1-0) și Africii de Sud (scor 1-2). Așadar, au făcut o treabă foarte bună în faza grupelor.

Apoi, ei erau într-un meci împotriva Guineei, confruntare finalizată cu scorul de 3-0. Trebuie să recunoaștem că Ghana a fost o echipă foarte dominantă în acel joc. Altfel spus, jucătorul cheie din acel joc a fost Atsu (care a marcat de două ori). Christian Atsu a petrecut ceva timp la Rio Ave, Chelsea, Vitesse (28 jocuri) și a fost împrumutat la Everton (pentru 3 meciuri). Căpitanul lor, Gyan, joacă momentan în UAE. De cealaltă parte, atacantul lor, Kwesi Appiah este momentan la Cambridge United (în liga a doua a Angliei) ca împrumut de la Crystal Palace.

Așadar, Ghana este o echipă foarte interesantă care nu are staruri „imense” la ea în echipă. Cu toate acestea, antrenorul Avram Grant este unul responsabil. Ghana va încerca să obțină o victorie clară în acest meci. Dacă vor câștiga, jucătorii se vor confrunta în finală cu Coasta de Fildeș sau Republica Congo. În orice caz, până atunci trebuie să treacă de provocarea de acum împotriva gazdelor turneului.

Echipa probabilă

Ghana (4-4-2): Brimah – Baba, Mensah, Boye, Afful – Acquah, A. Ayew, Atsu, Mubarak – Appiah, Gyan

Guineea Ecuatorială – Marea surpriză

Guineea Ecuatorială este o surpriză extraordinar de plăcută la acest turneu. Ei au terminat pe locul al 2-lea în Grupa A, după liderii Congo. Guineea nu a fost învinsă în niciunul dintre cele 3 meciuri. Au avut două remize – împotriva Congo (scor 1-1) și împotriva Burkina Faso (scor 0-0). În ultimul lor meci, care a fost crucial pentru ei, au reușit o victorie cu Gabon (scor 0-2). Au urmat apoi sferturile de finală cu echipa puternică a Tunisiei. A fost un meci numit ”jocul nervilor”, pentru că un atacant al Tunisiei a marcat în minutul 70 și aproape că meciul se terminase în favoarea tunisienilor. Cu toate acestea, la sfârșitul minutului 92, Balboa (printr-un penalty) a reintrodus Guineea Ecuatorială în joc. Apoi meciul a intrat în extra timp.

Balboa a schimbat din nou scorul în minutul 102, ceea ce a fost de ajuns pentru trecerea lor în semi-finale. A fost un șoc foarte mare pentru Tunisia. Mai mult de atât, ei au avut câteva rezultate remarcabile în acest turneu. Antrenorul Becker ar trebui să fie foarte satisfăcut cu rezultatele echipei sale. Cu toate acestea, meciul de astăzi cu Ghana va fi o provocare colosală pentru Guineea Ecuatorială. Jucătorii vor încerca să opună o rezistență puternică în acest meci.

Echipa probabilă

Guineea Ecuatorială (4-4-2): Ovono – Sipo, Rui, M’Bele, Randy – Doualla, Zarandona, Balboa, Seno – Fabiani, N’Sue

Concluzie

Per total, acesta va fi un meci incredibil. Ambele părți vor încerca să obțină victoria cu orice preț. Ghana este echipa mai bună, fără îndoială. Pe de altă parte, vizitatorii vor încerca sa asigure o rezistență și un atac superior. Desigur, au șanse mici să evite o înfrângere astăzi. În orice caz, ne așteptăm la un meci foarte precaut din partea celor două echipe. Vor fi maximum 2-3 goluri în acest meci.

Lăsați un comentariu