PRONOSTIC si ANALIZA Deportivo La Coruna VS Eibar, 06.02.2015

deportivo eibar

Meciul dintre Deportivo La Coruna și Eibar din Primera Division (Spania) se va desfasura astăzi, 06.02.2015, începând cu ora 19:45 (ora locală). Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate pronostic și analiza pentru această confruntare! Vă invităm să pariați inteligent!

Deportivo La Coruna

Pe lângă înfrângerea cruntă de acasă din meciul cu Barcelona (scor 0-4), Deportivo la Coruna se descurcă foarte bine anul acesta. Echipa galiciană nu a mai pierdut nici un alt meci, iar ca rezultat ei au ieșit din zona retrogradării și acum ocupă locul 14, cu 3 puncte deasupra ”liniei negre”. Vinerea trecută, Deportivo a câștigat un meci important în deplasare, împotriva echipei Rayo Vallecano (scor 2-1). A fost o victorie meritată. Este de notat și faptul că ultima achiziția a Deportivo, costaricanul Celso Borges, mijlocaș, a avut un debut frumos în acest meci și a jucat foarte bine (a marcat două goluri).

”Cu toții trebuie să lucrăm ca o echipă. Eu sunt doar o parte a echipei. Există așteptări mari pentru mine, acum toată lumea este fericită, este frumos, dar toți vom fi judecați în funcție de rezultatele noastre de pe teren. Eu sunt foarte interesat să rămân în La Liga cu Deportivo. Dacă va fi nevoie, vom lupta până la sfârșit”, a spus el.

Jucătorii și-au exprimat opiniile față de situația actuală. ”Anul acesta, foarte multe echipe sunt implicate în lupta pentru retrogradare. Unii oameni spun că acum ne putem relaxa puțin, având în vedere că suntem la 4 locuri deasupra zonei negre, dar asta nu e adevărat. Odată ce ai intrat într-o dinamică proastă, este greu să ieși din ea.

Trebuie să jucăm fiecare meci cu cea mai mare intensitate pentru a evita acest lucru. Ca echipă, jucăm din ce în ce mai bine. Suntem într-o serie de meciuri foarte bună și nu ne oprim acum”, a spus atacantul Oriol Riera. El a mai vorbit și despre ceea ce consideră că se va întâmpla în viitor.

”Trebuie să câștigăm meciurile de acasă împotriva rivalilor noștri direcți. Cred că Eibar sunt unii dintre acei rivali. Au avut o primă rundă foarte bună. Este o echipă competitivă, nu va fi ușor”, a spus Riera.

În ceea ce privește jucătorii, Luis Farina nu va juca în acest meci. Sidnei este, de asemenea, improbabil.

Echipa probabilă

Deportivo La Coruna: Fabricio; Juanfran, Lopo, Insua, Luisinho; Bergantinos, Borges, Lucas, Cuenca, Cavaleiro; Riera

Eibar

Eibar a primit doar 1 punct din ultimele 3 meciuri, iar interesant este faptul că a fost unul norocos (împotriva echipei Cordoba). Deși Eibar încă mai au 9 puncte de avantaj deasupra zonei de retrogradare, antrenorul Gaizka Garitano știe că echipa nu se poate relaxa. ”Trebuie să jucăm un joc bun și să ne întărim moralul. Trebuie să rămânem optimiști”, a spus el. Acum urmează jocul de la El Riazor.

”Au semnat cu noi jucători și Deportivo are acum cel mai bun moment al sezonului. Noi trebuie să ne reîntoarcem la nivelul normal”, a continuat Garitano. Vizitatorii au absențe mari pentru acest meci. Manu del Moral este suspendat pentru acest meci, iar defensiva este, în mod special, slăbită. Lillo și Abraham sunt amândoi suspendați, ei fiind fundași de primă linie. Este important de notat și faptul că celălalt fundaș, Albentosa, a plecat de la club acum câteva săptămâni.

Echipa probabilă

Eibar: Irureta; Boveda, Anibarro, Navas, Didac; Dani, Errasti, Saul, Capa, Arruabarrena; Piovaccari

Concluzie

Noi, la Sportive-Pariuri.com, credem că gazdele sunt favorite pentru acest meci. Joacă foarte bine în acest sezon și ar trebui să îi învingă pe cei de la Eibar, care au niște lipsuri foarte mari pentru acest meci – în ceea ce privește jucătorii. Per total, acesta va fi un meci foarte interesant.

Lăsați un comentariu