SIMONA HALEP a jucat joi cu un sportiv LEGENDĂ

halep

Joi, pe 11 decembrie, a avut l partida dintre Simona Halep și Ilie Năstase. Meciul „legendă” dintre cei doi va avea loc la baza Stejarii, lângă București. Startul va fi la ora 16:00.

Confruntarea dintre Simona Halep și Ilie Năstase a fost licitată la Balul Natației și a fost achiziționată de reprezentanții unei companii pentru suma de 5000 euro. Reprezentanții companiei au spus că licitația va rămâne deschisă – pentru suma respectivă dorind să participe ca spectatori.

De asemenea, fundația Mobexpert a contribuit cu suma de 6000 euro pentru partida dintre cele două legende ale tenisului românesc.

Sportiva anului în România a mai spus că în 2015 dorește să joace un meci caritabil și cu președintele României, Klaus Iohannis.

Organizarea acestei confruntări a avut drept obiectiv principal strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din natație pentru Jocurile Olimpice din Vara lui 2020, de la Tokyo.

Spectacolul de ieri a fost garantat, din moment ce Ilie Năstase a încântat zeci de mii de persoane care au participat de-a lungul timpului la meciurile demonstrative la care a fost prezent.

Este un moment în care Halep a notat mai multe acțiuni caritabile în calendar – și-a donat un tricou de joc, iar săptămâna trecută a jucat tenis cu copii și Horia Tecau la Constanța.

Tenisul românesc a avut anul acesta o evoluție fulminantă datorită sportivei Simona Halep, care a reușit să ajungă până pe locul al 2-lea în WTA și a fost foarte aproape de a câștiga câteva turnee de Grand Slam. A fost aleasă ca finalistă pentru jucătorul anului în WTA în 2014 și are în față o carieră extraordinară.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult