Simona Halep către Ciprian Marica: “Un gest deosebit”

simona halep

Simona Halep a postat un mesaj pe Facebook prin care îi mulțumește fotbalistului român Ciprian Marica pentru tricoul personalizat în culorile României, pe care jucătoarea de tenis l-a primit cu ocazia Zilei Naționale a României.

Simona a postat pe Facebook două imagini în care este îmbrăcată în tricoul primit cu ocazia zilei de 1 decembrie – având inscripționat pe spate numele Halep și numărul 9.

Mesajul postat pe Facebook de jucătoarea de tenis este următorul:

“Mulțumesc, Ciprian Marica! Un gest deosebit!”

În data de 1 decembrie 2014, jucătorul român de fotbal, Ciprian Marica, a scris pe pagina sa personală de Facebook că le oferă de Ziua Națională a României sportivei Simona Halep și președintelui ales Klaus Iohannis câte un tricou personalizat în culorile naționalei.

În ceea ce o privește pe jucătoarea de tenis, Marica a ales numărul 9. Fotbalistul o consideră pe sportivă “cel mai bun atacant al României” în confruntarea cu imaginea proastă a țării de peste hotare.

“Dragii mei prieteni! Vreau să vă urez un sincer la mulți ani de 1 decembrie – Ziua Națională a României! Având în vedere că este și aniversare, intenționez să fac și 2 cadouri – tricoul sfânt al naționalei – pentru doi oameni care înseamnă enorm de mult pentru toți românii. Sportivei Simona Halep îi voi trimite un tricou cu numărul 9, pentru că este cel mai bun atacant al României în confruntarea cu imaginea proastă a țării de peste hotare. Simona a pus numele României pe buzele tuturor străinilor, mai mult ca orice alt ambasador ales al statului român. Bravo, Simona!”, este mesajul scris de jucătorul echipei de fotbal Konyaspor, pe pagina personală a Facebook.

Ciprian Marica a făcut cadou tricoul cu numărul 1 președintelui Klaus Iohannis – acesta fiind numărul 1 în stat. A subliniat faptul că românii și-au pus mari speranțe în președintele nou ales.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult