Steaua București față în față cu Aktobe în Champions League

8534

Steaua București nu are timp să se bucure prea mult de victoria obținută în fața norvegienilor de la Stromsgodset pentru că meciul cu Aktobe este chiar după colț. Această echipă, caracterizată de Costel Gâlcă drept o echipă tehnică și periculoasă, le va pune la încercare determinarea și capacitatea de a se concentra pe teren. Ținând cont de părerea antrenorului Stelei despre cei de la Aktobe, acesta le recomandă în mare roș-albaștrilor să fie prudenți pe teren.

Cei drept, dacă privim un pic la palmaresul echipei Aktobe, prudența poate fi cea mai bună decizie pe teren. Aceștia au fost prezenți în fiecare an în cadrul Champions League, anul acesta reușind să treacă de cei de la Dinamo Tbilisi cu 4-0, un scor ce ar trebui să îi pună pe gânduri pe cei de la Steaua. Mai mult decât atât, de data aceasta, echipa Aktobe va aduce în teren și trei jucători de bază, care au fost menajați în jocurile din campionatul intern, astfel că Steaua va trebui să facă față paselor lui Marcos Pizzeli, Antonov și Daniel Neco.

Vestea încurajatoarea este că în ultima etapă a campionatului intern, echipa Aktobe nu a reușit decât o remiză și asta în fața unei echipe care era pe penultimul loc în clasament.

Dar nici Costel Gâlcă nu se lasă mai prejos, considerând că este momentul ideal să aducă în teren nume precum Sînmărtean, Chipciu și Varela, schimbând astfel echipa care a jucat cu Rapidul și care a reușit să îi înfrângă cu 3-1.

Dacă ar fi să intrăm un pic în culisele echipei Steaua, am observa că Sînmărtean își face apariția pentru prima dată după conflictul pe care l-a avut cu antrenorul Costel Gâlcă și că va evolua în spatele vârfului, în linia de 3 mijlocași ofensivi. Asupra jucătorului Varela planează însă incertitudinea, pentru că prezența sa nu poate fi 100% sigură, neștiindu-se la acest moment dacă s-a refăcut total în urma accidentării suferite. Deși Keseru a evoluat bine în meciul cu Rapid, se pare că Gâlcă nu vrea să îl aducă pe teren în acest meci cu Aktobe.

O privire spre casele de pariuri ne arată meciul Steaua – Aktobe drept unul echilibrat, Steaua având o cotă de 2.10, iar Aktobe deținând o cotă de 3.60. Deși mulți susțin că Steaua București nu prea are șanse mari de reușită, considerăm că ambele echipe au șanse egale să înscrie golurile necesare victoriei.

Posibila componență a echipei Steaua București în meciul cu Aktobe:

Ripa, Szukala, Prepelita, Ad. Popa, Tanase, Arlauskis, Varela, Latovlevici, L. Filip, Sînmărtean, Chipciu

Predictia noastra:

sub 2.5 goluri


Comentarii

 • SAM07  
  July 30, 2014

  Cotele menționate în articol sunt de bun simț și cred că mă voi ghida după ele în plasarea pariului pentru meciul Steaua-Aktobe. Inspirată această categorie dedicată predicțiilor zilei. Multumim!

 • Niki098  
  July 30, 2014

  Un articol bun ce captează exact esența situației în care se află cele două echipe. Tind să dau dreptate autorului și să consider că ambele echipe au șanse egale de câștig. Rămâne să vedem cine se va bucura de mai mult noroc.

 • Charlse  
  July 30, 2014

  Steaua e pe val din nou și nu pot decât să mă bucur. Mi-a plăcut meciul, a fost un adevărat eveniment sportiv și trebuie să recunosc că am pariat pe ai noștri. Voi paria în continuare pe ei.

 • Nikolas  
  July 30, 2014

  Trebuie să recunosc că mi-a plăcut cum au jucat cei de la Aktobe și nu eram convins că Steaua va putea să treacă de obstacolul acesta. Sunt plăcut surprins și sper să reușească să se mențină pe poziții.

 • Matin  
  July 30, 2014

  Nu cred că Aktobe are vreo șansă să treacă de Steaua, mai ales acum că roș-albaștrii au prins avânt. Eu pariez pe echipa noastră și sper să mergem mai departe. Era și timpul ca Steaua să revină în forță.

Lăsați un comentariu