Steaua înfrânge Stromsgodset și speră la calificare

8533

Calificările pentru Champions League au început în forță, Steaua având deja motive de bucurie. Roș-albaștrii au înfrânt echipa norvegiană Stromsgodset și sunt cu un pas mai aproape de calificare. Deși favorita meciului era echipa Stromsgodset, datorită avântului pe care l-a avut în ultima perioadă și entuziasmului motivat, Steaua a reușit să își surprindă în mod plăcut suporterii și să spere la calificare în Champions League și la multe alte victorii.

Cu toate că norvegienii de la Stromsgodset s-au bucurat de avantajul de a juca pe teren propriu și erau obișnuiți cu terenurile artificiale, aspect ce ar fi trebuit să fie un mare atu în fața echipei Steaua, aceștia au fost înfrânți de Steaua București, așa cum ne promitea încrezător antrenorul Gâlcă.

Mai mult decât atât, norvegienii aveau în spate 7 victorii câștigate în urma a 9 meciuri în cadrul Norvegia Tippeligaen, pierzând un singur meci. Astfel, că aceștia erau mai mult decât încrezători în reușita lor în fața roș-albaștrilor. Din păcate pentru ei și din fericire pentru români, Steaua București a mizat pe forță și un joc calculat aducând victoria în minutul 49, prin golul înscris de Gabriel Iancu.

Dar, cum nu putem trăi în trecut, nu ne rămâne acum decât să privim spre viitor și să sperăm că Steaua va reuși să își mențină poziția în fața celor de la Stromsgodset și în urma meciului ce se va juca pe terenul propriu. Aceștia nu ar trebui să aibă vreo problemă în a câștiga meciul, mai ales dacă vor fi fideli unui stil de joc în forță. Mai mult decât atât, roș-albaștrii se bucură de suportul fanilor și de atuul de a juca pe teren propriu.

Bineînțeles, norvegienii vor fi acum mai motivați ca niciodată, și vor face tot ce le stă în putință pentru a câștiga meciul, acest lucru însemnând că vor lăsa defensiva mai deschisă. Steaua însă va putea profita de tactica lor și înscrie golurile necesare calificării. Ne vom mulțumi și cu un egal, care va duce Steaua mai departe în Champions League și va reda speranța suporterilor acestei echipe. Acest lucru nu este nici pe departe imposibil, mai ales considerând că în sezonul 2013-2014, Steaua nu a pierdut un singur meci din cele 34.

Posibila componență a echipei Steaua:

Arlauskis, Latovlevici, Szukala, Parvulescu, Fernando Varela, Rapa, Sanmartean, Prepelita, Gradinaru, Aldea, Keseru

Posibila componență a echipei Stromsgodset:

Storbu00e6k, Hamoud, Vilsvik, Hoibraten, Storflor, Abu, Kastrati, Francisco Santos, Kovacs, Kastrati, Kwarasey

Predictia noastra:1 cu o cota de 1.50.

Lăsați un comentariu