Supercupa României aduce echipele Steaua și Astra Giurgiu în atenția suporterilor români

popica-380x260

Steaua și Astra Giurgiu își vor disputa anul acesta Supercupa României, iar fiecare echipă are șanse mari de a ieși câștigătoare în urma acestor meciuri. Deși Campionatul Mondial de Fotbal al anului 2014 a ajuns în momentul cel mai fierbinte, urmând a fi disputată finala acestuia, suporterii români își vor face cu siguranță loc în calendar pentru a urmări meciurile ce vor avea loc între Steaua și Astra Giurgiu și a-și susține echipa favorită.

Steaua pornește la drum în această finală fără a fi dat dovadă de performanțe deosebite în timpul meciurilor de pregătire din această vară și fără a avea în teren trei jucători care au fost foarte importanți pentru „bunăstarea” echipei de până acum: Pintilii, Tătărușanu și Piovaccari. Mai mult decât atât, meciurile cu Astra Giurgiu se vor desfășura fără a se bucura de aportul adus de un alt jucător important pentru Steaua, Florin Gardoș, care va rata ambele meciuri.

Cu toate acestea, Costel Gâlcă, antrenorul echipei Steaua, este 100% sigur că echipa sa va câștiga Supercupa României datorită un stil de joc mai activ al jucătorilor săi, diferit de cel promovat de Reghecampf, și unei agresivități mai ridicate pe teren pentru preluarea balonului.

Conform caselor de pariuri, se pare că și suporterii români o au drept favorită a Supercupei României pe Steaua. Astra Giurgiu însă nu se lasă descurajată, mai ales că este maestră în apărare și poate beneficia de toate avantajele aduse de lipsa jucătorilor menționați mai sus din echipa Stelei. Pe de altă parte însă și echipa Astrei se confruntă cu lipsa unui jucător important, Alexandru Mățel fiind eliminat din echipă în urma refuzului de a semna prelungirea contractului.

Ambele echipe au șanse egale de câștig, în ciuda problemelor cu care se confruntă, și se pare că într-o primă fază acestea vor miza mai mult pe un joc de apărare. Rămâne de văzut care echipă va găsi prima modalitatea de a aduce Supercupa României în propriul palmares.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult