Tentativa lui Adrian Cristea de a juca pentru Rapid a eșuat

630123-603091-vlb8300-adrian-cristea-cosmin-frasinescu

Adrian Cristea nu trece tocmai printr-o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional, fiind pentru moment liber de contract și în căutarea unui club nou care să îl primească și să îi ofere cadrul pentru a-și demonstra calitățile în lumea fotbalului.

Șansele ca Adrian Cristea să joace pentru echipa Rapid s-au năruit miercuri seara când „Prințul” a evoluat pe teren doar o jumătate de repriză. Fie pentru că nu a avut destul timp pentru a-și demonstra talentul fotbalistic pe teren, fie pentru că pur și simplu nu a jucat strălucit, Adrian Cristea a dezamăgit suporterii Rapidului.

Meciul a fost jucat cu cei de la Juventus București, echipă ce face parte din Liga a III-a, și a fost câștigat de cei de la Rapid, însă cu siguranță nu datorită prestației lui Adrian Cristea.

Deși acționarul majoritar al echipei Rapid, Valerii Moraru, a fost cel care și-a manifestat intenția de a-l avea în echipă pe Adrian Cristea, Ionel Ganea, influențat probabil și de suporterii giuleșteni, a fost cel care a respins posibilitatea ca acesta să devină jucător al Rapidului, conform unui anunț lansat de Dolcesport.

După plecarea de la Steaua, Adrian Cristea a avut o situație incertă din punct de vedere profesional. În momentul de față, după ce a ratat șansa de a juca pentru echipa Rapid, acesta este liber de contract. Momentan nu știm câte cluburi se înghesuie pentru a-l primi în echipa lor, însă este cert că Adrian Cristea nu este tocmai încântat de situația sa profesională actuală. Din câte se vede, nu numai că patronii echipelor din România nu se înghesuie în a-i face o ofertă, dar se pare că nici suporterii nu mai sunt prea entuziasmați de prestația lui pe terenul de fotbal.

Însă, timpul va clarifica situația fotbalistică a lui Adrian Cristea și sperăm ca jucătorul în vârstă de 30 de ani să își recâștige gloria ce a pare a fi intrată într-un con de umbră. Până atunci, îl putem urmări jucând pe scena mondenă a țării noastre. Aici este primit cu certitudine cu brațele deschise.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult