Vedetele se întorc pe terenul de joc! Dilema lui Costel Gâlcă – Formula echipei Steaua!

steaua bucuresti noutati

Steaua nu va introduce în derby-ul de mâine niciun jucător din cei folosiți la Iași vinerea trecută. Vor juca însă, Varela și Keșeru, Rusescu fiind singurul absent notabil al campioanei României.

Steaua are în plan să recapete formula tipică, după meciul de la Iași din Cupa României care a constituit o excepție. Cei mai mulți fotbaliști dintre cei accidentați s-au recuperat, iar Gâlcă a odihnit oamenii esențiali pentru marele derby, astfel că vineri, pe 31 octombrie, va alinia un “11” foarte aproape de varianta ideală a acestui moment.

Lipsesc doar doi “grei”

Una dintre cele mai mari pierderi o reprezintă Rusescu, care a fost accidentat grav la Tîrgu Mureș și va lipsi de la toate meciurile din următoarele 21 zile. Un alt jucător care va lua o pauză este Bourceanu, care mai are nevoie de timp pentru a redeveni titular de bază. Alex a revenit pe teren după o perioadă de 5 luni în care s-a recuperat intens după o accidentare suferită la genunchi. El a fost prezent 90 de minute în meciul de la Iași și va fi rezervă în derby-ul cu Dinamo.

Semnul de întrebare: Chipciu

Antrenorul Stelei a declarat ca niciunul dintre titularii partidei de la Iași nu va prinde din start un loc la derby. Jucătorii Stanciu și Breeveld pot spera să își facă loc în meciul de mâine, dar asta doar în eventualitatea în care Alex Chipciu nu va putea fi folosit. Mijlocașul ofensiv a lipsit în toate meciurile de cât a fost accidentat în jocul echipei „naționale” cu Finlanda. În acest moment se simte mult mai bine din punct de vedere fizic și a fost menajat acum două zile, marți, când antrenorul a preferat să folosească o formație alcătuite din rezerve și juniori.

Ofensivă sau defensivă pentru Sînmărtean?

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, are două variante în cazul în care Alex Chipciu nu va putea intra din prima pe terenul de joc în derby-ul cu Dinamo: Breeveld sau Stanciu. Surinamezul și-ar putea găsi loc chiar în fața defensivei, alături de Prepeliță, cu Sînmărtean repoziționat în ofensivă.

Stanciu ar putea reprezenta înlocuitorul post pe post pentru Alex Chipciu. Asta înseamnă că ar ocupa fix poziția din spatele vârfului Keșeru, cea rezervată în mod normal lui Alex.

Formula echipei Steaua

Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Sînmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru

“În mod clar putem câștiga vineri. Steaua din acest moment are o posesie superioară, însă mi se pare mai puțin agresivă față de cum era pe vremea lui Reghecampf” (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult