Volyn Lutsk – Rapid București, o remiză incredibilă

Volyn Lutsk - Rapid București, o remiză incredibilă

Într-un final, a fost un rezultat corect. Meciul dintre Volyn Lutsk și Rapid București a fost unul care a oferit spectacol mulțumii de spectatori de pe Corporation Stadium duminică seara. Rapid București, echipa noastră, a făcut egal cu Volyn Lutsk din Ucraina, un scor 1-1 în Grupa A a turneului internațional Sait Nagjee.

Ambele echipe au jucat un fotbal de calitate, dar au existat și o serie de faulturi, motiv pentru care am putea spune că meciul a fost unul dur. Au fost 6 cartonașe galbene, iar Rapid a primit 4. Au existat câțiva jucători care s-au tot înfruntat, dar, din fericire, nimic nu a escalat. Meciul a avut câteva faze frumoase de ambele părți.

Cum s-a desfășurat meciul

În orice caz, ucrainienii au fost cei care au arătat mai multă dorință de a ataca. A existat o perioadă considerabilă de timp în prima jumătate, când toți jucătorii, cu excepția portarului, au fost în jumătatea echipei românești.

Acest lucru s-a întâmplat după ce românii înscriseseră un gol în minutul 12, când George Turdoran a înscris în urma unei pase a lui Mădălin Martin.

Luați prin suprindere de acel gol, ucrainienii au atacat fără oprire, astfel că a fost doar o problemă de timp până aveau să marcheze. În minutul 58, Redvan Memeshev, care a fost și Omul Meciului, a reușit golul de egalare.

A fost un gol frumos, dat fiind faptul că Sergiy Kravchenko a trimis o minge excelentă în jumătatea adversă, iar Memeshev a marcat după o lovitură cu capul.

Meciul a început să fie din ce în ce mai pătrunzător, pentru că românii au început să preseze și mai mult. Au urmat de extrem de multe ocazii pentru fiecare dintre cele două părți până la final. Însă niciuna dintre echipe nu a reușit să marcheze.

Rezultatul: Rapid București, 1 gol (George Tudoran, minutul 12) – Volyn Lutsk, 1 gol (Redvan Memeshev, minutul 58).

Rovers contra Dnipro

În meciul de luni, Shamrock Rovers din Irlanda și Dnipro Dnipropetrovsk din Ucraina, ucrainienii au învins cu 0-2. Acestea au fost ultimele 2 echipe ce trebuau să joace în turneul de 8 echipe.

În timp ce Rovers a venit aici cu prima echipă, ucrainienii au folosit rezervele. Un gol în fiecare jumătate a meciului i-a învins pe cei de la Shamrock Rovers în Turneul Internațional Nagjee. Ambele echipe au avut nevoie de pauze de hidratare pentru a face față căldurii din Calicut, însă, din păcate pentru Rovers, Dnipro s-a adaptat mai repede și mai eficient la condițiile de acolo.

Simon Madden a apărat șuturile lui Vladislav Kochergin în primele faze ale meciului, însă jucătorul echipei internaționale sub 19 ani al Ucrainei a continuat să amenințe, deschizând scorul după jumătate de oră.

Înaintea meciului, antrenorul lui Dnipro, Dmitry Mikhailenkov spunea: ”Am venit aici cu o echipă ce are mai mulți jucători tineri, dar și jucători experimentați. Suntem foarte fericiți să jucăm în acest turneu, fiind o oportunitate bună pentru jucătorii noștri.”

Omologul săi irlandez, Pat Fenlon, a spus că el vedea acest evenimen ca un antrenament ideal pentru noul sezon din Irlanda, care va începe luna viitoare. Același Pat Fenlon spunea: ”Am văzut aseară meciul TSV 1860 Munich din competiție și pot spune că au cea mai bună formație de la acest turneu.”

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult