Bologna - Inter

Bologna vs Inter - Milanezii caută prima victorie după patru etape (27.10.2015)

Bologna vs Inter Milan Italia Serie A 27.10.2015 Ponturi Confruntarea dintre Bologna VS Inter Milan din runda de săptămâna aceasta din Italia Serie A se desfășoară astăzi, 27 octombrie 2015, de la ora 21:45 (ora locală a României). Câștigă inteligent cu ponturi pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi.

 

Prima confruntare a etapei cu numărul 10 din prima ligă italiană se desfășoară pe stadionul renato Dall’Ara, unde Bologna primește vizita echipei Inter Milan. Meciul, singurul din Serie A care este programat astăzi, va fi transmis în direct pe DigiSport 3.

Ponturi pariuri sportive Bologna VS Inter Milan

Victorie Inter. Încredere 9/10. COTA: 1,85 la Unibet

 

După mai multe remize, Inter Milan trebuie să forțeze obținerea unei victorii în meciul de azi, pentru a nu pierde contactul cu Fiorentina și AS Roma. Mancini nu are deloc probleme cu efectivul și cel mai probabil echipa oaspete va domina cu autoritate ritmul meciului contra uneia dintre cele mai slabe echipe din campionat. Pe teren propriu, Bologna a pierdut 3 din cele 4 confruntări disputate până în acest moment, în fața unor echipe ca Milano, Udinese, Palermo sau Sassuolo (mai slabe). Pronosticul pentru meciul Bologna vs Inter de azi este 2 solist.

Bologna

Bologna a avut un sezon destul de most până acum, chiar dacă după ce a revenit în Italia Serie A a fost preluată de Delio Rossi, un antrenor cu multă experiență. Mai mult, surpriza este mare pentru că bolognezii au achiziționat jucători de la echipe de top: Mattia Destro, Emanuele Giaccherini, Franco Brienza. Formația din regiunea Emilia-Romagna se afla pe ultima poziția din clasament înainte de etapa trecută, obținând atunci primele puncte în deplasare, prin golul marcat de Masina Adam în minutele de prelungire de la Modena (2-1 cu Carpi). Acasă, Bologna nu a câștigat decât o singură dată (scor 1-0 cu cei de la Frosione), având 3 meciuri pierdute, astfel că are mare nevoie de un rezultat pozitiv în confruntarea din seara asta.

 

În meciul cu ”nerazzurra”, antrenorul gazdelor cel mai probabil nu se va putea folosi de portarul titular Mirante Antoniom, el suferind o întindere musculară săptămâna trecută.

 

Robert Acquafresca este o altă absență, el jucând ultima dată pentru Bologna în meciul pierdut cu Juventus (1-3), de la Torino. Frano Zuculini (mijlocaș) este incert și probabil nu va fi prezent nici pe banca de rezerve.

 

”Victoria din ultima etapă ne va oferi mult mai multă încredere în propriile mijloace, tocmai pentru că noi ar fi trebuit să avem mai multe puncte, așa cum am demonstrat în diverse meciuri. Nu ne-am pregătit excelent pentru duelul cu Inter, pentru că nu am avut timp, am făcut doar un antrenament complet, dar sunt absolut convins că dacă ne organizăm bine, cu o atitudine potrivită putem să facem față adversarului” – Delio Rossi, antrenorul de la Bologna

Inter Milan

La polul opus, Inter Milan nu a reușit să susțină ritmul pe care îl impusese la începutul campionatului, motiv pentru care după 5 etape consecutive cu victorii, milanezuu nu au ocupat prima poziție din Italia Serie A decât o singură săptămână și acum se află într-un șir de 4 meciuri fără succes (3 egaluri și 1 eșec, pe terenul propriu cu cei de la Fiorentina).

 

Weekend-ul trecut, elevii lui Mancini au jucat destul de bine în deplasare, pe terenul Renzo Barbera de la Palermo, unde Perisic a deschis scorul abia în min 60, dar Gilardino a anulat avantajul formației oaspete 6 minute mai târziu. Inter a trebuit să se mulțumescă din nou cu o remiză.

 

Fundașul Jeison Murillo Fabian a primit cartonașul roșu aproape de finalul partidei din Palermo, astfel că tehnicianul lui Inter nu îl poate folosi în meciul cu Bologna. Aceasta este singura problemă de efectiv a lui Roberto Mancini. Probabil că Medel va merge în centrul apărării, iar Melo va reveni ca titular, după ce a fost rezervă în meciul cu Palermo. Mijlocașul brazilian va juca în zona centrală cu Geoffrey Kondogbia, iar Stevan Jovetic și Mauro Icardi vor juca în ofensivă.

 

”Inter a jucat excelent cu Palermo, dar Sorrentino a fost greu de învins. Jovetic și Icardi trebuie să lege un joc mai bun, nu putem să îi acuzăm pe ei pentru un meci neeficient în atac. O echipă atentă, asta trebuie să fim, să nu oferim ocazia adversarului să ne surprindă pe contraatac. Trebuie să ne apărăm cu atenție la fazele fixe.” – Mancini Roberto, antrenorul Inter Milan

 

Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!