Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu vs Dinamo București - cel mai interesant meci al optimilor de finală din Cupa României 28.10.2015

Pandurii Târgu Jiu vs Dinamo București Cupa României 28.10.2015 Ponturi  Confruntarea dintre Pandurii Târgu Jiu vs Dinamo București din runda de săptămâna aceasta din Liga 1 se desfășoară astăzi, 28 octombrie 2015, de la ora 20:30 (ora locală a României). Câștigă inteligent cu ponturi pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi.

 

Pandurii Târgu Jiu primește astăzi pe Stadionul Municipal din Severin pe Dinamo București. Duelul are loc în optimile de finală din Cupa României și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 1. Cele două combatante au arătat o formă excelentă în prima parte a sezonului, deci azi ne putem aștepta la o confruntare extrem de interesantă, în care noi presimțim că gorjenii de la Târgu Jiu vor reuși să meargă în sferturi.

Ponturi pariuri sportive Pandurii Târgu Jiu vs Dinamo București

Peste 1.5. Încredere 9/10. COTA: 1,43 la Unibet

 

Casele de pariuri nu se așteaptă la un meci prea spectaculos, motiv pentru care și cota este una pe măsură la acest pariu. Pandurii Târgiu Jiu a jucat destul de bine în ultima vreme în atac, înscriind gol în 6 din ultimele 7 partide jucate. La polul opus, Dinamo a avut niște jocuri mai deschise în ultima vreme, în care nu se mai bazează prea mult pe ofensivă. Dacă punem la socoteală statistica ultimelor confruntări directe, atunci observăm că meciurile jucate între cele două formații au avut peste 2.5 goluri marcate. Noi suntem de părere că meciul de azi va fi unul palpitant, iar noi mizăm că se vor marca cel puțin 2 goluri.

Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu trece printr-o formă excelentă și a avut parte de 7 meciuri consectuvie fără înfrângere. Echipa din Gorj vine după un egal important obținut în Liga 1 în deplasare cu Steaua, motiv pentru care se află încă la egalitate de puncte cu formație de pe ultima poziția a podiumului.

 

Oltenii au aspirații foarte mari în sezonul acesta competițional, având un joc foarte bun. Pe lângă Liga 1, Pandurii au un mare interes de a merge mai departe în Cupa României, unde în șaisprezecimi au învins pe UTA abia după loviturile de departajare.

 

Am observat, de asemenea, că Pandurii Târgu Jiu joacă foarte confortabil și are multă susținere pe Stadionul Municipal din Severin. Ultimele 3 meciuri jucate aici au fost victorii pentru gorjeni.

 

Antrenorul Edi Iordănescu a spus că va face modificări în formula de start. Mai mulți jucători au acuzat o anumită stare de oboseală prin prisma unui program încărcat în ultima vreme, câțiva titulari din duelul cu Steaua urmând să nu apară în primul 11 astăzi. Menționăm că antrenorul gazdelor nu are probleme de efectiv.

 

E foarte greu să ai meci în 3 zile cu Dinamo și Steaua. Apelăm la mai multe modificări acum, pentru că sper ca cei care intră, chiar dacă nu au prea multă experiență și au mai puține jocuri, să intre cu entuziasm și prospețime în joc” – Edi Iordănescu (antrenorul Pandurii Târgu Jiu)

Dinamo București

Dinamo București a avut un mare eșec cu o altă grupare din Oltenia. Dinamo a pierdut în fața CS U Craiova cu 3-0, fiind pe locul 5 în Liga 1. Foarte interesant e faptul că elevii lui Rednic au fost învinși prima dată într-un meci în deplasare în actualul sezon competițional.

 

În 16-imile de finală din Cupa României, bucureștenii au câștigat în fața Dacia Brăila cu 3-2, după ce la un anumit moment au fost conduși cu 1-0. Spre deosebire de debutul sezonului, Dinamo a jucat mai deschis, ultimele 4 din 6 meciuri având peste 2.5 goluri.

 

Rednic vrea să îl titularizeze în poartă pe Popescu Iustin. Tehnicianul oaspeților va face și modificări suplimentare în primul 11, apelând la serviciile unor fotbaliști mai tineri. ”Câinii roșii” nu au multe probleme cu accidentări sau suspendări, singurii jucători ce vor lipsi din lot fiind Anton și Essombe.

 

Acesta este un meci vital pentru noi. Cel mai greu și echilibrat meci din această etapă este cu Pandurii. Vrem foarte mult să câștigăm azi. Avem două dueluri pe acest teren, deja ne cunoaștem” – Mircea Rednic (antrenorul lui Dinamo)

Confruntări directe

Cele două formații s-au mai întâlnit de 2 ori în sezonul acesta, chiar pe același teren Municipal din Drobeta Turnu-Severin. Primul meci a fost încheiat cu victoria dinamoviștilor, iar în cel de-al doilea a avut loc și o remiză. Foarte interesant este că 5 din ultimele 6 confruntări directe au avut peste 2.5 goluri înscrise.

Echipe probabile

Pandurii (4-2-3-1): Lazar - Ungurușan, Nicoară – Wellington, Filippetto, Erico, Săpunaru - Ciucur, Grecu - Mrzljak, Nistor

 

Dinamo (4-2-3-1): Nedelcearu, Popescu - Feussi, Filip - Vojnovic, Mevlja, Van Hareen - Shalaj, Gavrilă – Gnohere, Rotariu

Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!