Sampdoria - Empoli

Sampdoria înfruntă pe Empoli în ultimul duel al etapei intermediare din Italia Serie A (29.10.2015)

Sampdoria VS Empoli Italia Serie A 29.10.2015 Ponturi Confruntarea dintre Sampdoria VS Empoli din runda de săptămâna aceasta din Italia Serie A se desfășoară astăzi, 29 octombrie 2015, de la ora 21:45 (ora locală a României). Câștigă inteligent cu ponturi pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi.

 

Stadionul Comunale Luigi Ferraris din Genova este gazda ultimului meci din etapa cu numărul 10 din campionatul Serie A, Sampdoria vs Empoli, urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Ponturi pariuri sportive Sampdoria VS Empoli

Sampdoria 0 (pariul se rambursează în caz de egalitate). Încredere 9/10. COTA: 1,57 la Unibet

 

Sampdoria arătat de multe ori că este o echipă puternică pe teren propriu și s-a impus într-un mod autoritar în faza unor formații de nivel similar (2:0 cu Bologna, 5:2 cu Carpi și 4:1 cu Verona), reușind să joace bine și cu Roma și Inter. Sampdoria are cea mai bună ofensivă din duelurile disputate pe teren propriu (14 goluri) și se poate baza pe cei mai importanți marcatori, Muriel, Soriano și Eder, motiv pentru care defensiva oaspeților va avea o sarcină grea în meciul de la Genova. Cei de la Empoli au trecut prin evoluții modeste în deplasare, suferind 3 eșecuri în 4 meciuri, astfel că pronosticul nostru pentru această confruntare este victoria gazdelor, cu pariu care se rambursează în caz de remiză.

Sampdoria

Sampdoria joacă în general foarte bine pe terenul propriu, dar marea problemă pentru echipa lui Walter Zenga a fost în deplasare, evoluțiile de pe teren străin. Gazdele au demonstrat un joc foarte solid pe Comunale Luigi Ferraris, obținând 13 puncte dintr-un maxim posibil de 15, chiar dacă formațiile s-au deplasat la Geneva numără și nume ca Inter (1:1) și AS Roma (2:1).

 

Elevii lui Walter Zena s-au impus fără dificultăți în etapa de weekend-ul trecut, chiar pe arena proprie, în fața Veronei, cu scorul de 4-1. Așteptând rezultate mai bune și în meciurile din deplasare (un singur punct din 4 confruntări), Sampdoria încearcă să valorifice la maxim avantajul terenului propriu. O eventuală victorie ar apropia formația din Geneva de zona clasamentului ce permite intrarea într-o cupă europeană.

 

Walter Zenga a avut multe probleme cu postul de fundaș dreapta, prin prisma accidentărilor lui Mattia Cassani și Lorenzo De Silvestri. Cei doi au fost recuperați și sunt acum disponibili pentru confruntarea cu Empoli. Spre deosebire de Cassani, care a fost titular în meciul din weekend cu Verona și care va fi din nou titular azi, De Silvestri nu a apucat să joace în acest sezon.

 

Accidentați sunt fundașii Andrea Coda și Djamel Mesbah, ultima prezență având loc în etapa a doua, atunci când Sampdoria a remizat pe stadionul San Paolo din Napoli (2-2).

 

Sunt sigur că jucătorii mei vor avea o nouă evoluție fantastică. Calitățile individuale și concentrarea vor face diferența, iar atacanții noștri sunt printre cei mai buni din lume. Este vital să continuăm cu rezultate pozitive în duelul cu Empoli” – Walter Zenga, antrenorul lui Sampdoria

Empoli

În tabăra cealaltă, Empoli a jucat foarte oscilant, alternând rezultate și evoluții pozitive cu unele mult mai puțin reușite. Jucătorii lui Marco Giampaolo se află puțin deasupra liniei de retrogradare din Serie A, acesta fiind și principalul obiectiv. Empoli are mare nevoie de puncte în deplasare pentru a evita căderea în liga a 2-a, pe teren străin reușind doar o singură victorie și 3 înfrângeri.

 

Antrenorul formației oaspeților se bucură de revenirea mijlocașului ofensiv Saponara Riccardo, el fiind suspendat în ultimele 2 etape. Lotul plecat spre Geneva nu îi conține pe Kastriot Dermaku (fundașul albanez), Levan Mchedlidze (atacant) și colegul său din defensivă, Uros Cosic, fiind accidentați. Maccarone Massimo a jucat în fiecare meci până acum, și chiar dacă a avut un interval scurt față de ultimul meci, antrenorul nu îl va odihni pe atacant, marcator a două goluri.

 

Avem încredere că după victoria cu Genoa, ne-am pregătit cu multă liniște pentru acest meci. Sampdoria are un lot foarte bun și va ajunge departe în sezonul actual, dar vom încerca să câștigăm și să nu cedăm adversarului” – Marco Giampaolo

Echipe probabile

Sampdoria: 2 Emiliano Viviano, 19 Vasco Regini, 87 Ervin Zukanovic, 26 Matías Silvestre, 5 Mattia Cassani, 21 Roberto Soriano, 7 Fernando, 8 Edgar Barreto, 23 Citadin Eder, 24 Luis Muriel, 77 Carlos Carbonero

 

Empoli: 28 Lukasz Skorupski, 21 Mario Rui, 15 Andrea Costa, 26 Tonelli, 2 Vincent Laurini, 32 Leandro Paredes, 14 Assane Diousse, 17 Piotr Zielinski, 22 Alessandro Piu, 7 Massimo Maccarone, 77 Marcel Büchel

 

Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!