12BET INK și My Club Betting, noi sponsorizări

12BET INK și My Club Betting, noi sponsorizări

Operatorul online de pariuri sportive, 12Bet, a semnat un parteneriat oficial cu clubul din Premier League din Anglia – Swansea City FC pentru sezonul 2015/2016. 12Bet, care și-a relansat recent site-ul din Marea Britanie, se va bucura de o prezență puternică pe Liberty Stadium, dar și pe canalele digitale ale clubului.

Directorul comercial al clubului, Leigh Dineen, a spus că ”există proiecte interesante în așteptare”, iar CEO-ul 12Bet, Rory Anderson, a spus că cele două părți au venit cu ”câteva metode inovative de a face acest parteneriat să iasă în evidență”.

My Club Betting sponsorizează Copa America

A 44-a ediție a turneului de fotbal Copa America a avut startul în Chine săptămâna trecută și se va termina pe 4 iulie, 12 echipe latino-americane luptându-se pentru supremație. Printre participanți se află și nume precum Lionel Messi, Neymar, Sergio Aguero, Filipe Luis și alți jucători de valoare ce s-au întors de la cluburile din Europa pentru a lupta pentru naționalele lor.

My Club Betting, care asigură un serviciu gratuit de pariuri, avându-și startul în Marea Britanie și Irlanda, s-a aliat cu televiziunea Premier Sports pentru a servi ca sponsor oficial al Copa America. În Marea Britanie, turneul va fi televizat pe Sky, Virgin și TalkTalk, cu streaming live online prin Premier Player.

Directorul de marketing al My Club Betting, Mark Adams, a spus că este mândru de faptul că compania sa va sponsoriza ”cel mai mare turneul de fotbal după Cupa Mondială”. My Club Betting oferă partenerilor 20% din profitul câștigat prin activitatea acestora, iar Adams a completat cu faptul că se vor face și donații către Street Games, cae promovează participarea sportivă în comunitățile dezavantajate. Așadar, poți ajuta un copil dezavantaja prin a intra pe site-ul MyClubBetting.com/Copa.

”Copa America este o oportunitate fabuloasă să facem publice calitățile brandului My Club Betting, care oferă multe oportunități in-play live pentru clienții noștri.

Ca parte a strategiei sale, așa cum am menționat deja, My Club Betting va dona un procentaj din profitul obținut în timpul Copei America unui ONG. ONG-ul ales este Street Games, acesta urmând a primit 20%.

Richard Webb, director pe operațiuni la Premier Sports, a adăugat: ”Ne bucurăm să spunem bun venit MyClubBetting.com în calitate de Broadcast Sponsor pentru Copa America 2015”. ”Este un super brand cu care ne-am putut asocia, și doar că oferă valoare reală pariorilor, dar și investiții mari pentru cluburile locale din Marea Britanie și Irlanda”.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult