Despre noi

Sportive Pariuri este o companie tânără determinată să intre în forță pe piața pariurilor din România și să se remarce prin reguli transparente de joc, susținerea neinteresată acordată utilizatorilor Sportive Pariuri, corectitudine și profesionalism. Mai mult decât atât, echipa Sportive Pariuri este decisă să ajute potențialii jucători cu informații utile concretizate în articole interesante și predicții zilnice, ce au la bază o analiză detaliată a evenimentelor sportive care s-au desfășurat sau urmează a se desfășura în viitorul apropiat, atât în țară, cât și în străinătate.

Compania Sportive Pariuri a fost înființată în anul 2014, reunind într-o singură echipă un grup de oameni tineri, care însă se bucură de ani de experiență atât în domeniul pariurilor sportive, cât și în cel al redactării de articole sportive. Fiecare categorie sportivă se bucură de profesioniști în domeniu, experiența acestora permițându-le să analizez concret și imparțial situațiile de pe terenul de joc și să facă pronosticuri și predicții avizate și, întotdeauna, informate.

Echipa Sportive Pariuri este decisă să păstreze deschise toate canalele de comunicare cu publicul cititor și jucător și să vină în sprijinul acestuia ori de câte ori există dubii, neclarități sau incertitudini cu referire la stilul de joc, pariuri sau predicțiile zilnice.

Compania Sportive Pariuri s-a remarcat deja pe piața jocurilor de noroc online prin simplitatea cu care utilizatorii pot avea acces la pariurile sportive online și prin acuratețea predicțiilor. De asemenea, Sportive Pariuri lucrează în parteneriat cu cele mai mari agenții de pariuri ce activează pe piața din România, agenții de încredere ce se bucură de recunoaștere și apreciere atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Mai mult decât atât, agențiile de pariuri ce lucrează în parteneriat cu Sportive Pariuri dețin toate certificările necesare desfășurării acestei activități și sunt supuse periodic auditului și controalelor inițiate de instituții competente în acest domeniu. În acest mod, acestea garantează transparența și corectitudinea jocului, precum și calitatea serviciilor oferite.

Echipa de redactori a companiei Sportive Pariuri sosește în întâmpinarea cititorilor și jucătorilor cu articole menite a oferi date concrete referitoare la partidele sportive ce au avut și vor avea loc în viitorul apropriat în țară și în afara granițelor țării, pentru a oferi recomandări și opinii referitoare la cursul evenimentelor sportive pentru care veți dori să plasați un pariu. În acest mod, fiecare pariu va fi mai mult o strategie calculată și mai puțin un joc de noroc.

Prin intermediul părerilor specialiștilor noștri în lumea sporturilor și a pariurilor sportive, jucătorii vor avea un punct de plecare înainte de plasarea pariurilor și investirea banilor. În acest mod se va realiza ceea ce echipa noastră numește „money management”, iar jucătorii vor avea șanse mai mari la câștiguri.

Pentru orice întrebări și detalii despre Biletul Zilei, Predicțiile Zilei, Analytics și alte categorii legate de oferta companiei noastre vă rugăm să contactați fără ezitări echipa Sportive Pariuri. Suntem mereu aici pentru a vă face experiența jocului plăcută, ușor de înțeles și aducătoare de câștiguri.