Actorul Ashton Kutcher investește în platforma de pariuri eSports

Actorul Ashton Kutcher investește în platforma de pariuri eSports

Unikrn a anunțat la începutul acestei veri că a obținut finanțare de 7 milioane de dolari în capital de la patronul Dallas Mavericks și starul Shark Tank – Mark Cuban. Surpriza este dată de celebritatea care s-a alăturat platformei de pariuri sportive eSports din Seattle, SUA – Ashton Kutcher

.

În ciuda istoriei lui Kutcher de a juca roluri trăznite în ”That 70s show”, ”Unde-i mașina mea? și ”Doi bărbați și jumătate”, actorul este cunoscut în lumea tehnologiei drept un mare investitor. ”Pariurile” din trecut făcute de actorul american includ o mulțime de branduri consumeriste precum Airbnb, Twitter, Foursquare, Uber și Skype.

De ce a ales Ashton Kutcher să investească în eSports?

eSports devine rapid un mare fenomen cultural, atrăgând un număr mare de utilizatori care caută sporturile tradiționale – fotbalul și baschetul – astfel că implicarea celor doi, Kutcher și Cuban, pare a fi logică. Unikrn a anunțat, de asemenea, că brandul Sound Ventures al Guy Oseary urmează să caute finanțare, alăturându-se investitorilor Jonathan Teo și Justin Caldbeck, care au finanțat și Binary Capital, Advancit Capital, Freelands Group, 500 Startups, Indicator Ventures și Tabcorp.

Într-un interviu cu GeekWire, CEO-ul Unikrn, Rahul Sood, a spus că actorul american Ashton Kutcher l-a contactat după ce a citit despre compania sa.

”Este foarte activ în business-urile în care a investit”, a spus Rahul Sood, care a condus în trecut Microsoft Ventures. ”S-a implicat mult la Twitter și Uber, iar de obicei caută să pătrundă cât mai adânc în companiile în care investește”.

Kutcher, care l-a portretizat pe Steve Jobs în filmul ”Jobs” din 2013, este un investitor și al site-ului Rover.com.

Atuurile lui Kutcher

Statutul de celebritate al lui Ashton Kutcher, dar și puterea sa în social media, care include doar pe Twitter 17 milioane de follow-eri, poate ajuta la răspândirea vorbei cu privire la lansare. CEO-ul eSports, Sood, a spus că vor dezvălui curând Unikrn Arena Global, care este exact ca o arenă existentă deja, acolo având loc pariurile, doar că renunță la componenta banilor adevărați, care este ilegală în SUA și alte câteva țări. (Ashton Kutcher nu a scris niciun tweet până acum despre Unikrn, din moment ce investiția sa a fost confidențială.)

Cum funcționează platforma (fără bani)

Noua platformă este o arenă virtuală unde utilizatorii pot câștiga ”Unikoins”, o monedă virtuală ce poată fi folosită pentru a paria pe jocuri și câștiga premii. Compania lansează, de asemenea, o aplicație pentru mobile, numită Unikrn Vault, pe Android și iOS în următoarele 2 săptămâni.

Monedele nu sunt achiziționate de utilizatori, ci acumulate printr-un număr de activități, precum oferirea de răspunsuri la întrebări trivia. Monedele pot fi folosite pentru a paria pe un anumit număr de jocuri, sau pentru a crește șansele de a câștiga premii. Premiile includ echipament de la companii precum Alienware, Caseking, Funko, HP, HyperX, Logitech și Gunnar.

eSports – disponibil în SUA, Canada și alte țări

Datorită faptului că monedele sunt obținute, nu cumpărate, Sood a afirmat că sistemul este perfect pentru legile din SUA.

Platforma va fi disponibilă, de asemenea, și în alte țări, acolo unde casino-urile sunt interzise, precum Canada, sau poate fi folosită de fani care vor să parieze fără a folosi bani reali.

În acest fel, sistemul este diferit față de jocurile de pe Facebook sau mobile, precum Poker sau slot-uri, acolo unde jucătorii trebuie să cumpere mai multe monede sau chips-uri pentru a juca. Sood nu a dorit să spună cum platforma va face bani dacă nu va solicita bani pentru monede.

”Pentru început, vrem să ne creștem prezența pe piețe unde nu existăm încă, dar există o mulțime de metode prin care putem monetiza această platformă”, a continuat CEO-ul companiei eSports.


Comentarii

 • Paul Stratan  
  September 6, 2015

  Misto!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult