Agassi, Serena și Monfils în prim-plan la IPTL Singapore

tennis singapore

Miercuri a avut loc a doua zi de concurs în cea de-a doua etapă a turneului demonstrativ Interntional Premier Tennis League. Să vedem mai multe despre meciurile jucate de campioane precum Agassi, Serena și Monfils – faze speciale, memorabile, care merită amintite.

După ce s-a încheiat prima rundă în Filipine, vedetele tenisului au mers în Singapore, loc în care show-ul a mers mai departe, spre plăcerea celor prezenți, dar și a noastră, cei aflați la mii de kilometri depărtare.

Meciul dintre Singapore Slammers și Indian Aces a fost unul care a avut o duzină de momente speciale, fiind o confruntare incredibilă.

În ceea ce privește meciul dublu mixt, perechile Soares/Serena Williams și Bopanna/Mirza, priveliștea a fost și mai “încinsă”. Jucătorii au disputat un punct formidabil – brazilianul a fost cel care a reușit miracolul de a salva o minge. El a trimis mingea printre picioare în terenul advers, surprinzând spectatorii într-o manieră incredibilă.

Nick Kyrgios şi Serena Williams au pierdut împotriva echipei formate din Kirsten Flipkens și Daniel Nestor cu scorul 3-6.

Un alt mare nume al tenisului care a intrat în concursul din Singapore este Andre Agassi – despre care am văzut că nu mai este în acceași formă ca altădată. Fostul lider mondial a suferit o înfrângere din partea lui Fabrice Santoro. De menționat este faptul că americanul a reușit să își adjudece câteva dintre cele mai frumoase puncte ale meciului.

La 44 ani, Andre Agassi a revenit pe teren, evoluând în echipa Singapore Slammers. Nefiind familiarizat în totalitate cu regulile din această competiție, el a pierdut cu 3-6 duelul legendelor – împotriva lui Mark Philippoussis. În orice caz, liderul mondial a reușit să se impună în ultimul set și a salvat onoarea echipei din Singapore, câștigând în fața lui Flipkens.

Spre finalul etapei a intrat în scenă și carismaticul Gael Monfils, jucătorul care chiar a dansat pe suprafața de joc. Referitor la joc, tenismenul francez a uluit pe toată lumea printr-un retur destul de rar întâlnit pe terenurile de tenis.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult