AJ Auxerre VS Angers PONT / Franța Ligue 2, 02.03.2015

ligue 1 france

Confruntarea dintre AJ Auxerre și Angers din Franța Ligue 2 se desfășoară astăzi, 02.03.2015, începând cu ora 08:30, pe stadionul Stade de l’Abbe Deschamps. Sportive-Pariuri.com vă oferă în exclusivitate pont și analiza pentru acest meci din Franța Ligue 2. Câștigă cu cap!

AJ Auxere – două meciuri fără victorie

Auxerre joacă astăzi împotriva celor de la Angers pe Angers at Stade de l’Abbe Deschamps. Gazdele sunt o echipă foarte mediocră, dat fiind faptul că au terminat ultimul sezon pe locul al 16-lea, cu 10 victorii. În sezonul actual, ei nu sunt într-o formă mai bună.

AJ Auxerre este în acest moment pe locul al 10-lea, cu 8 victorii, 12 remize și 5 înfrângeri, cu o diferență de goluri 30-25 și 36 puncte după 25 runde consumate. În ultimele două meciuri jucate, au obținut un singur punct. Au fost învinși de Troyes (scor 0-1) și au obținut un egal împotriva celor de la AC Ajaccio (scor 1-1) în ultimul meci. Tot în acest meci l-au pierdut și pe Fontaine (cartonaș roșu).

La polul opus, Gragnic (7 goluri) și-a salvat echipa de la înfrângere. Cu toate acestea, Auxerre are câțiva jucători care ar putea fi capabili să marcheze. Viale (4 goluri), Nabab (3 goluri), Mulumba (2 goluri) și Baby (2 goluri). Antrenorul Jean-Luc Vannuchi este foarte atent cu planurile pe care le face pentru echipă.

Meciul de astăzi se joacă în mod clar pentru victorie. AJ Auxerre are cu 8 puncte mai puțin decât Dijon (locul al 3-lea în clasament), dar sunt șanse foarte slabe ca ei să ajungă pe unul dintre primele 3 locuri din Franța Ligue 2.

AJ Auxerre se află în acest moment pe un loc sigur. Așa cum am menționat deja, au 2 victorii, 2 remize și o înfrângere în ultimele 5 meciuri. Au avut recent o ușoară scădere de formă. La polul opus, au 2 victorii, 2 remize și o înfrângere cu o diferență de goluri de 8-4 în ultimele 5 confruntări de pe teren propriu.

Cu toate acestea, ei au o serie de recorduri acasă: 4 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri până acum. În orice caz, ei au un meci foarte dificil astăzi.

Angers SCO – Într-o formă constantă

Vizitatorii sunt o echipă foarte puternică. Se află în acest moment pe locul 5 în campionat, cu 12 victorii, 5 remize și 8 înfrângeri, cu un golaveraj de 36-24 și 41 puncte. Încă au un motiv puternic de a se lupta pentru locul al 3-lea. Însă Dijon este o echipă foarte solidă și va încerca să își păstreze locul.

Mergând mai departe, Angers SCO au 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele lor 5 meciuri. În ultimul meci au reușit o victorie foarte importantă împotriva celor de la Laval (scor 2-0), pe terenul propriu. Ceea ce este de menționat este faptul că Angers au rezultate foarte bune în deplasare. Au 3 victorii, 1 remiză și 1 înfrângere, cu un golaveraj 8-5 în ultimele 5 meciuri jucate în deplasare.

Antrenorul Stéphane Moulin este în aceeași poziție în cadrul clubului încă din 2011. El este foarte experimentat și putem spune că echipa lui lucrează ca un întreg. Cel mai bun jucător al Angers SCO este Kodjia (14 goluri). Desigur, au și o serie de mijlocași buni, precum: Diers (4 goluri), Abdoul Camara (4 goluri).

Cu toate acestea, ei nu se pot baza în acest meci pe Antar Yahia (accidentat la coapsă), Yohan Eudeline (accidentat la picior) și Diego Gomez (accidentat la coapsă). De asemenea, atacantul lor, Khaled Ayari (accidentat la coapsă) este incert pentru acest meci.

Echipa probabilă

Scurt rezumat: ușor avantaj pentru vizitatori

Ne așteptăm la un meci foarte dur. Gazdele vor încerca cu orice preț să câștige toate cele 3 puncte. De cealaltă parte, vizitatorii vor încerca să nu piardă. În orice caz, ne așteptăm la un scor final strâns și la un ușor avantaj de partea vizitatorilor.

Lăsați un comentariu