Analiză a meciului Bolton Wanderers – Wigan Atheltic din 7 noimebrie 2014

Bolton Wanderers Wigan Athletics

Championship – Etapa 17

Bolton Wanderers este una dintre echipele ramase pe un loc retrogradant în Championship, dar ultimele meciuri arată semne că echipa de pe Macron Stadium își poate reveni.

Cote pariuri sportive:

  • Bolton Wanderers: 2.70
  • X: 3.40
  • Wigan Athletic: 2.50

Încă de când Neil Lennon a fost numit antrenor, Bolton Wanderers a reușit să câștige 3 meciuri în ultimele 5 etape, una fiind obținută în deplasare, pe terenul Birmingham City, celelalte două victorii având loc pe terenul propriu, cu echipele Brentford și Cardiff City.

Desi a pierdut în meciurile cu Charlton Athletic și Norwich City, ambele în deplasare, echipa Bolton Wanderers are niște cifre foarte bune pe terenul propriu (3-2-3 13/11). Înfrângerile au avut loc în fața echipelor puternice, fruntașe, din Championship: Middlesbrough (locul 2), Derby County (locul 4) și Bournemouth (locul 1).

În meciul de vinerea viitoare, cu echipa Wigan Atheltic, extrema dreaptă Feeney se va afla în primul 11, în timp ce fotbalistul Jay Spearing ar putea juca la mijlocul terenului după ce a ratat meciul cu Cardiff.

De asemenea, este foarte probabil ca antrenorul Lennon să îl introducă în atac pe Craig Davies în locul jucătorului Jarmaine Beckford, care nu a reușit să marcheze niciun gol în ultimele 10 etape.

Bolton Wanderers – Wigan Athletic

Wigan a dezam[git puternic sezonul acesta, obținând doar 3 victorii din 16 meciuri jucate, cifrele din deplasare fiind extrem de slabe (1-2-5 6/12). Din ce arată statisticile, Wigan joacă mult mai slab pe terenurile din deplasare, acolo unde a pierdut deja în fața unor echipe precum Charlton, Cardiff City, Blackburn Rovers, Bournemouth și Brighton.

Antrenorul Rosler a făcut 4 schimburi pentru meciul disputat la mijlocul săptămânii trecute, cu Shaun Maloney, James Perch și Martyn Waghorndar în primul 11, dar Wigan Athletics a pierdut cu 1-0 pe terenul celor de la Brighton & Hove Albion.

Deși ultimul rezultat a fost unul negativ, Rosler nu va aduce multe modificări în primul 11 pentru meciul de vineri. Chris McCann a suferit o accidentare și nu va juca pentru foarte mult timp, iar Ben Watson ar putea găsi un loc pe banca rezervelor.

În cazul în care Bolton obține o victorie în acest meci, cele două echipe vor face schimb de locuri în clasament. În orice caz, în ultimele 3 meciuri disputate, Wigan Athletics a câștigat de 2 ori, în timp ce un singur meci s-a terminat la egalitate.

Echipele posibile:

Wigan: Carson; Perch, Kiernan, Figueroa, Tavernier; Forshaw, McClean, Espinoza, Cowie; Maloney, Waghorn

Bolton: Lonergan; Ream, Mills, Dervite; Feeney, Danns, Pratley, M Davies, Spearing; Chung-Yong, C Davies

Ultimele meciuri:

29 martie 2014: Bolton Wanderers – Wigan Athletic: 1-1

15 decembrie 2013: Wigan Athletic – Bolton Wanderers: 3-2

11 februarie 2012: Bolton Wanderers – Wigan Athletic: 1-2

15 octombrie 2011: Wigan Athletic – Bolton Wanderers: 1-3

16 februarie 2011: Wigan Athletic – Bolton Wanderers: 0-1

Cote pariuri sportive:

  • Bolton Wanderers: 2.70
  • X: 3.40
  • Wigan Athletic: 2.50

Bolton Wanderers – Wigan Athletic este meci de 1X, cota fiind 1.55.

Lăsați un comentariu