Analiză DETALIATĂ și prognostic meci Fluminense – Chapecoense

Chapecoense Fluminense

Brasileiro Serie A: Prognostic și analiză pentru meciul Fluminense – Chapecoense

Confruntarea dintre cele două echipe are loc astăzi, 20 noiembrie, la ora 23:30. Fără îndoială, balanța este înclinată spre gazde, acestea fiind favorite pentru victorie.

Analiză Fluminense

Echipa celor de la Fluminense se va confrunta pe terenul de acasă, în această seară, cu cei de la Chapecoense, meciul urmând să înceapă la ora 23:30. Este vorba de etapa cu nr. 35 a campionatului din Brazilia.

Este absolut clar că Fluminense are prima șansă de câștig, atât la pariuri, dar și pe hârtie, echipa fiind într-o formă extraordinară, sperând și la o cupă continentală la finalul acestei stagiuni. Jucătorii vin după 5 etape din care au numărat 4 victorii, aflându-se în acest moment pe locul șapte. Gazdele s-au apropiat astfel la 3 puncte de locul 4, poziția care duce direct în preliminariile pentru Copa Libertadores. Locul 4 se află și el la numai 3 puncte de podium.

Echipa formată din jucătorii lui Fluminense creează o structură puternică pe teren propriu, având până acum zece victorii, șase egaluri și un singur meci pierdut. Fluminense are al 2-lea atac din Brazilia acasă, cu 34 de goluri în 17 meciuri disputate.

Echipa se va afla pe teren sub formula 4-2-3-1, utilizată foarte des în meciurile din campionat, mai ales atunci când este vorba de meciuri jucate în fața propriilor suporteri. Jucători importanți care vor lipsi de la gazde sunt Gum, Klever, Elivelton și Klever, aceștia fiind accidentați. Wagner va lipsi din cauza suspendării, el fiind, de altfel, un jucător cheie pentru Fluminense.

Echipa probabila

Formula: 4-2-3-1

Jucători: Jean, Mattis, Marlon, Chiquinho – Valencia, Edson – Sobbs, Walter, Conca – Fred

Analiză Chapecoense

Echipa se află într-o situație diametral opusă, practic din orice punct de vedere. Dacă Fluminense se luptă pentru un loc în cupa continentală, oaspeții trag tare pentru a evita o posibilă retrogradare. Jucătorii se află într-o formă relativ modestă, având două puncte câștigate în ultimele cinci etape.

Chapecoense se află fix sub linia de plutire, pe locul 17. Situația din acest sezon stă în felul următor: 36 puncte acumulate, golaveraj modest (30-38), defensiva fiind cea care a salvat de multe ori situația.

În Brasileiro Seria A mai există doar trei echipe cu atacuri mai slabe: ultimele două clasate și Sport Recife.

Jocuri în deplasare: discutând strict despre acest lucru, Chapecoense este tot pe locul 17, reușit să treacă în cont doar 9 puncte din 51 posibile.

De asemenea, și echipa oaspeților are probleme cu accidentările. Printre jucătorii care vor lipsi se numără: Fabinho Gaucho, Andre Paulinho și Rodrigo Biro. Nu se știe nimic despre Ricardo Conceicao, fiind șanse foarte mici să îl vedem în seara acesta pe teren.

Echipa probabilă:

Formula: 4-3-3

Jucători: Danilo – Leismann, Lima, Grolli, Jussandro – Nemen, Silva, Diones – Camilo, Banana, Tiago Luis

Pronostic Fluminense – Chapecoense: 1 solist @ 1.50 la Unibet

Pont secundar Fluminense – Chapecoense: Peste 2.5 goluri @ 1.90 la Unibet

Ponturi Octombrie: 17W – 12L

Ponturi Noiembrie: 28W – 1V – 15L


Comentarii

  • Dragos  
    November 20, 2014

    Este clar ca FLUMINENSE va castiga! Imi place articolul!

Lăsați un comentariu