ANALIZA si PONT Bayern Munchen vs Freiburg – 16.12.2014

Bayern Munchen

bayern freiburg

Bayern Munchen nu ar trebui să își facă probleme în confruntarea cu o echipă de la coada clasamentului – una precum Freiburg – în special pentru faptul că joacă pe terenul propriu. Meciul de marți seară, de la oră 21, pare a fi cel mai dezechilibrat din această etapă – etapă cu numărul 16 în Bundesliga.

Bayern Munchen a tranșat, efectiv, cursa pentru titlul din sezonul actual. Astfel, după 15 etape consumate, jucătorii bavarezi au 39 puncte și un golaveraj de 37-3, fiind pur și simplu de neoprit.

Un lucru de menționat este faptul că echipa antrenată de Guardiola nu a avut nici un meci pierdut în toate cele 15 etape scurse din acest sezon. Daca am face referire la meciurile jucate pe terenul de acasă – Bayern are 8 victorii din 8.

Este foarte probabil ca Pep Guardiola să prefere să odihnească unii dintre jucătorii de bază – dar chiar și în cazul acesta – Bayern Munchen este mult peste Freiburg, din orice punct de vedere.

Freiburg

Freiburg vine din start ca outsider în acest meci, dovada fiind și cota de 26 oferită de Bet365 în acest moment. De notat faptul că Freiburg nu a câștigat nicio deplasare în ultimii 15 împotriva lui Bayern Munchen. Au fost 11 deplasări în total, iar Freiburg a înscris în doar 4 dintre acestea.

Dacă ar fi să ne referim la acest sezon, echipa celor de la Freiburg chiar “nu a rupt gura târgului” – dat fiind faptul că se află fix deasupra liniei de plutire, având 14 puncte câștigate și un golaveraj de 15-21. Oaspeții nu se află într-o perioadă excelentă – ei nu au mai obținut o victorie de 5 meciuri, în actualul campionat.

Dacă ar fi să ne referim strict la confruntările din deplasare, Freiburg a avut o victorie o singură dată, scor 1-0, cu FC Koln, acum 6 saptamani. La acel succes de atunci se mai pot adăuga: 4 remize si 3 înfrângeri.

Concluzie

Concluzionând, se poate spune despre campioana ultimilor 2 ani din Bundesliga faptul că nu ar trebui să aibă nici un fel de problemă în această confruntare din etapa cu nr. 16 din campionatul Germaniei. Se mizează pe o victorie clară, evidentă, a gazdelor, la cel puțin 3 goluri diferență.

Lăsați un comentariu