Andrei Stoica – LUPTĂTORUL ANULUI în 2014 în România

andrei stoica

Andrei Stoica – campion mondial Superkomat la categoria super cruiser – a fost desemnat “Luptătorul Anului 2014” în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Andrei a fost singurul “infiltrat” la această ceremonie în care s-au premiat cei mai buni fotbaliști din România. Are 27 de ani și 2014 a fost un an de excepție pentru el.

Andrei este cel mai mare dintre frații Stoica și a încheiat anul 2014 într-un mare stil, după ce a câștigat în finala Superkombat de la Monza, Italia, acolo unde l-a înfrânt prin KO pe luptătorul american Emilio Vallecillo în fața a peste 6000 spectatori.

Andrei și-a apărat de 2 ori titlul mondial cucerit anul trecut. El are sub centură un puternic record – 35 victorii, printre care numără 23 prin KO și 6 înfrângeri. Prima dată și-a apărat titlul mondial la Constanța, într-un meci câștigat la decizie, cu turcul Ali Cenik.

După aceea, într-un meci de la Geneva, împotriva lui Moises Bautes. Succesul de atunci a fost nominalizat pentru titlul de “Cel mai spectaculos KO al anului 2014”. Luptătorii câștigători ai acelui titlu vor fi nominalizați pe data de 17 decembrie, moment în care s-a programat Gala Premiilor Superkombat.

“Sunt foarte mândru de faptul că eu sunt singurul invitat dintr-un alt sport decât fotbalul. E extraordinar să știu că sunt premiat la un eveniment de tradiție precum acesta. Vreau să le mulțumesc și să le dedic premiul și celor care au crezut în mine – premiul este categoric și al lor.

Vreau să menționez că Moș Nicolae a venit de două ori la mine anul acesta. Soția mea este însărcinată din nou și vom avea, din nou, un băiețel. Voi încheia anul extrem de fericit – asta vă urez și vouă”, au fost cuvintele luptătorului Andrei Stoica, după ce omul de afaceri Nicușor Stan i-a acordat premiul special în cadrul Bucharest Fashion Week.

Stoica a fost antrenat de Alin Panaite și a intrat în circuitul profesionist în 2010, în Croația. Prin numărul extraordinar de victorii obținute înainte de limită, Andrei și-a adjudecat supranumele de Mister KO.

În 2013, la Galați, Andrei la înfrânt pe cehul Ondrej Hutnik – după ce acesta nu mai pierduse un meci de 5 ani – și a obținut titlul mondial la categoria supercruiser. Luptătorul român își va proteja din nou titlul pe 7 martie la Torino.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult