AS Roma vs Juventus PONT / Italian Serie A, 02.03.2015

roma juventus

Confruntarea dintre AS Roma și Juventus din Serie A se desfășoară astăzi, 02.03.2015, începând cu ora 22:00, pe terenul Stadio Olimpico din capitala Italiei. Sportive-Pariuri.com vă oferă în exclusivitate pont și analiza pentru acest meci!

Toate meciurile din această etapă de Serie A sunt întârziate cu 15 minute pentru că fotbaliștii vor să protesteze astfel faţă de situaţia colegilor lor de la Parma, ei fiind neplătiţi de o perioadă lungă de timp.

AS Roma

Anul acesta AS Roma joacă în Seria A sub așteptări. Foarte multe dintre jocurile lor s-au terminat remiză, astfel că Juventus este acum la 9 punct distanță, realizând o diferență majoră. În orice caz, astăzi ”Giallorossi” au oportunitatea de a reduce diferența la 6 puncte. În octombrie, toată lumea de la club vorbea despre ”Scudetto”.

Acum este ultima șansă a celor de la AS Roma de a reintra în lupta pentru titlul Serie A. Deși AS Roma ne-a obșinuit adesea în ultimele săptămâni, chiar luni, ei au avut recent niște performanțe puternice și au învins pe Feyenoord în drumul lor din Europa League (scor 2-1) și au mers mai departe în următoarea rundă.

”Am jucat din nou așa cum o facem de obicei, cu intensitate mare, am făcut un meci de calitate”, a spus antrenorul Rudi Garcia. El a vorbit, de asemenea, despre meciul împotriva campionilor Italiei. ”Jucătorii mei au arătat recent că nu au uitat cum se joacă fotbal. Trebuie să ne arătăm abilitățile în mod constant. Acum, trebuie să câștigăm în fața celor de la Juventus.”

În prima rundă AS Roma a pierdut cu scorul 2-3 în fața celor de la Juventus, dar echipa a jucat la un nivel bun și au fost foarte multe decizii controversate. ”Vrem să câștigăm, dar nu căutăm o răzbunare. Au fost greșeli de partea noastră în primul meci, dar astfel de lucruri se întâmplă. Cred că am jucat super în Turin. Am avut multe meciuri la care am făcut remiză în ultima vreme, dar nu pierdem, iar echipa este pe locul 2, ceea ce e excelent.

”De asemenea, am avut multe accidentări, dar ne concentrăm pe obiective pe termen lung și sunt optimist”, a spus președintele AS Roma, Pallotta.

Echipa probabilă

Roma: De Sanctis; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Ljajic, Gervinho, Totti

Juventus

Acum câte zile Juventus a câștigat un meci important în Champions League împotriva Borussia Dortmund (scor 2-1). Acum este timpul pentru un meci important în Serie A. ”Este un meci foarte, foarte important, raportat la lupta pentru titlu, dar nu e decisiv. Încă mai rămân 3 luni, cu 13 meciuri și încă 39 de puncte de disputat.

Drumul spre câștigarea campionatului încă este lung, iar Napoli se descurcă bine și pot avea un sfârșit foarte bun al acestei campanii. AS Roma are o serie de slăbiciuni pe care noi vom încerca să le exploatăm, dar, în orice caz, ei sunt o echipă grozavă”, a spus antrenorul Massimiliano Allegri. Jucătorii și-au exprimat, de asemenea, părerea despre meci.

”Este un meci dificil, dar ne pregătim așa cum o facem și pentru celelalte, încercând să câștigăm avantaj prin exploatarea slăbiciunilor lor. În ciuda avantajului nostru de 9 puncte, Serie A nu se încheie curând,” a spus Stephan Liechsteiner.

Echipa probabilă

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Sturaro, Pogba, Marchisio, Pereyra; Tevez, Morata

Situația jucătorilor celor două echipe

Este de notat faptul că Juventus are probleme cu trupa, dat fiind faptul că jucătorii cheie sunt accidentați. Pirlo nu va juca, în timp ce Vidal și Pogba sunt incerți. Allegri a spus că el nu va risca să îi introducă în meci pe cei doi mijlocași. Dacă nu sunt 100% recuperați, nu vor juca.

Roma îl va avea pe Florenzi, care se întoarce după o accidentare, el fiind un jucător cheie. De asemenea, se întoarce și Iturbe. Va fi un meci extrem de interesant, cu mai multe goluri.

Lăsați un comentariu