Aston Villa întâlnește Arsenal în cadrul Premier League-20.09.14

arsenal aston villa noutati

Premier League continuă cu un meci ce se anunță a fi foarte interesant și cu o miză destul de mare. Aston Villa și Arsenal sunt două echipe ce joacă în forță și pot fi considerate de același calibru, astfel că jocul va fi cu siguranță unul ce îi va ține cu sufletul la gură pe suporteri și pariori deopotrivă.

Înainte de a vă hotărî în cine să vă puneți bazele și speranțele, aruncați o privire asupra fundalului ce însoțește fiecare echipă. Analiza performanțelor și stilului de joc vă va ajuta să ajungeți la o concluzie cu privire la echipa ce va ieși câștigătoare din meciul care va avea loc pe data de 20.09.2014.

Dacă analizăm prestația echipei Aston Villa de până acum, nu putem decât să rămânem impresionați, jucătorii acestei echipe și antrenorul lor, Paul Lambert, aducând echipei un total de 10 puncte în acest sezon și locul 2 în Premier League.

Aston Villa a jucat până acum 4 meciuri, 3 dintre ele finalizându-se cu victorii, iar un joc aducând un scor de egalitate. Echipa a jucat până acum cu Stoke, în deplasare (1-0), Newcastle (0-0) și Hull (2-1) acasă și Liverpool în deplasare (1-0). Meciul cu Liverpool a lăsat însă un gust amar multor suporteri datorită unei defensive murdare, bazată pe îmbrânceli, pe care se pare că oficialii au decis să le ignore.

În meciul din 20 septembrie, nu vor juca C. Benteke și L. Kozak, iar R. Vlaar este incert. Posibila componență a echipei va fi: Cissokho, Senderos, Delph, Cleverley, Weimann, Guzan, Baker, Hutton, A. Westwood, Richardson, Agbonlahor

Dacă analizăm performanțele echipei Arsenal vom vedea o echipă la fel de puternică, ce a fost neînvinsă în toate cele 4 meciuri jucate în Premier League. Arsenal a jucat până acum cu Crystal Palace (2-1), Everton și Manchester City, aceste ultime două meciuri încheindu-se cu același scor de 2-2.

Ce-i drept, Arsenal a pierdut meciul jucat cu Borussia Dortmund, în Champions League, cu 2-0, însă, după cum ne-a obișnuit, o înfrângere este, de obicei, urmată de o victorie, care ar putea fi obținută în meciul cu Aston Villa.

Echipa se bucură anul acesta de prezența lui Alexis Sanchez, care este un jucător bun capabil să conducă echipa spre victorie. Nu vor juca în meciul cu Aston T. Walcott, Giroud O. și M. Debuchy, iar incerți sunt Wilshere, Nacho Monreal și Y. Sanogo. Echipa

Arsenal este posibil să fie formată din:

Gibbs, Mertesacker, Mikel Arteta, Santi Cazorla, A. Sanchez, Ospina, Koscielny, C. Chambers, A. Oxlade-Chamb, A. Ramsey, D. Welbeck.

Predictia noastra: 2 cu o cota de.