Aston Villa – West Bromwich PONT / Premier League, 03.03.2015

Aston Villa West Brom

Meciul dintre Aston Villa – West Bromwich din Premier League are loc astăzi, 03.03.2015, începând cu ora 20:45, pe stadionul celor de la Aston Villa. Sportive-Pariuri.com vă prezintă în exclusivitate un pont ingenios pentru acest meci din Premier League. Câștiguri inteligente cu pariuri sportive și analize de meci.

Aston Villa

Aston Villa a jucat foarte prost în ultima vreme. Anul acesta ei au avut 8 meciuri în English Premier League și au obținut doar un singur punct din toate, pe 1 ianuarie 2015 (un meci fără goluri, finalizat la egalitate, împotriva celor de la Crystal Palace). De atunci, Aston Villa a pierdut 7 meciuri la rând și a marcat doar 2 goluri în acele întâlniri.

Cu toate acestea, echipa încă este în competiția FA Cup. Aston Villa a ajuns în sferturile de finală, acolo unde vor juca cu West Bromwich Albon sâmbătă. Dar până atunci, este un meci de Premier League împotriva acestei echipe.

Meciul de astăzi

”Este ciudat să joci cu West Bromwich de două ori în aceeași săptămână. Sunt meciuri interesante pentru jucători, dar și pentru fani. Fiecare confruntare are o însemnătate diferită. Unul reprezintă drumul către cele 3 puncte în Barclays Premier League, în timp ce altul reprezintă o călătorie spre Wembley și ajungerea în semi-finalele FA Cup.

Fără îndoială, vor fi două meciuri foarte grele. Ne concentrăm toate forțele pe meciul de astăzi. Nici nu ne gândim pentru moment la confruntarea de sâmbătă”, a spus Ciaran Clark. Alți jucători au vorbit, de asemenea, despre meci.

”Trebuie să intrăm în acel meci și să dăm tot ce putem pentru a obține puncte pe tabela de marcaj. Acela este obiectivul numărul 1. Întotdeauna am spus că avem jucători foarte buni în echipă. Va trebui să jucăm la înălțime, să facem performanță și să luăm cele 3 puncte în următorul meci. Acela este singurul lucru la care ne gândim acum. Totul se rezumă la caracter acum. Nu mai sunt chiar atât de multe meciuri de jucat, astfel că trebuie să punem puncte pe tabela de marcaj. Va trebui să împingem limitele cât mai departe”, a spus Fabian Delph.

Kieran Richardson și Aly Cissokho, care au ratat ultimul meci împotriva celor de la Newcastle, sunt incerți pentru acest meci. ”Cel mai probabil vom afla marți dacă îi vom avea în meciul din weekend”, a spus managerul Tim Sherwood.

West Bromwich

West Bromwich s-au chinuit foarte mult anul trecut, dar în 2015 sunt într-o formă foarte bună. Jucătorii lui Tony Pulis au suferit o singură înfrângere anul acesta, iar pe lângă asta au avut 3 victorii și 3 remize.

Echipa și-a îmbunătățit semnificativ defensiva, iar West Bromwich nu a mai primit nici măcar un gol în ultimele 3 meciuri din Premier League. Ca rezultat al aceste performanțe bune, echipa este pe poziția a 13-a în clasamentul englez acum, cu 8 puncte confortabile peste zona retrogradării.

Scurt rezumat: un mic avantaj pentru vizitatori

Noi credem că acesta va fi un meci în care se va marca foarte puțin. Aston Villa va avea probleme cu încercarea lor de a înscrie, în timp ce Tony Pulis, antrenorul celor de la West Bromwich, va începe meciul cu o echipă defensivă. Aston Villa are un ușor avantaj în acest meci, ei fiind favoriți în confruntarea de astăzi.

Lăsați un comentariu