Basarab Panduru despre Nicușor Stanciu: „Tare îmi este să nu piardă şi lotul de 18, atenţie la ce spun!”

basarab panduru noutati

Nicușor Stanciu, unul dintre cei mai promițători jucători ai Stelei, a fost subiectul unei discuții purtate de Basarab Panduru la Dolce Sport, în urma căreia nu reies lucruri tocmai îmbucurătoare pentru jucătorul vizat. Se pare că prestația lui de până acum a fost una dezamăgitoare și că Panduru nu îi întrevede un viitor luminos lui Stanciu în cadrul echipei Steaua, sau chiar în lumea fotbalului.

“Îmi pare rău de Stanciu. Am crezut în el, dar văd că pe zi ce trece are tot mai mult probleme. La meciul cu Berceni trebuie să intri să arăţi că poate să se bazeze Gâlcă pe tine. Tare îmi este să nu piardă şi lotul de 18, atenţie la ce spun! Se poate ca la meciul cu Astra să nu-l mai vedem nici pe bancă.”, a declarat Basarab Panduru pentru Dolce Sport.

Afirmațiile fostului mijlocaș al Stelei survin după ce Nicușor Stanciu nu a reușit să impresioneze prin prestația sa nici măcar în meciul cu ACS Berceni, încheiat cu scorul de 3-0. După spusele lui Panduru, jocul lui Nicușor Stanciu în acest meci i-a diminuat considerabil șansele de a mai prinde un loc de titular.

Nicușor Stanciu este fără doar și poate talentat, însă se pare că nu se mai implică deloc în meciuri și nu mai cere mingea. Pasivitatea acestuia pe teren este posibil să aibă consecințe foarte neplăcute pentru el, mai ales după ce se reîntorc în teren Tănase și Bourceanu, conform spuselor lui Basarab Panduru:

”Când revine Tănase, când revine Bourceanu, cred că o să fie complicat. Şi dacă nici în meciul ăsta nu ai nici o fază, nici o ocazie, nu ai nimic, atunci ai o problemă. Trebuie să se gândească bine ce face pentru că nu e uşor în momentul ăsta. Nu mai văd curaj, să ceară mingea, să se implice”.

După cum susțin și mulți suporteri însă, aceasta este doar părerea lui Panduru, iar oficialii de la Steaua încă nu au considerat că este nevoie să facă declarații referitoare la prestația lui Nicușor Stanciu de până acum sau la viitorul lui în cadrul echipei.

Astfel că nu putem decât să așteptăm și să vedem dacă părerea lui Panduru este împărtășită și de cei care au putere de decizie în Steaua și dacă prezicerile lui se vor adeveri.

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult