BASCHET: Clipper a învins Lakers cu 105-100 la refacerea partidei, 48 de ore mai târziu

football2

LOS ANGELES — Cei de la Clippers mai au 3 meciuri până la începerea meciului decisiv. Nu pot să ajungă acolo suficient de repede.

“Îmi place starea noastră de spirit. Toata lumea e ceva de genul <>,” spunea antrenorul Doc Rivers. “Va fi interesant să vedem cum o să le jucăm pe următoarele trei.”

Blake Griffin și J.J. Redick au marcat câte 27 de puncte fiecare și the Clippers i-au bătut pe cei de la Lakers cu 105-100 marți seara.

“Este totul despre business. Îmi place atitudinea noastră.” a spus Griffin.

Chris Paul mai avea 19 puncte pentru a trece peste 13.000 în cariera lui la Clippers, care au câștigat 4 la rând și 11 din 12. I-au batut pe cei legați de loteria de la Lakers a doua oară în 48 de ore, câștigând 106-78 după ce au condus meciul cu 43.

Cei de la Lakers s-au învârtit fără rost la meciul de revanșă și chiar au condus cu 4 puncte imediat după duminică. Jordan Clarkson i-a condus cu 20 de puncte, totul în primele 3 sferturi. Tarik Black a marcat 16 puncte și Wesley Johnson 15.

“Nu cred că cineva a avut un meci grozav, dar efortul nostru a fost îmbunătățit considerabil,” a spus Byron Scott, antrenorul celor de la Lakers.

DeAndre Jordan a avut 17 ricoșeuri, iar cei de la Clippers au fost depășiți în al treilea și al patrulea sfert. The Lakers au pus capac cu 17-11, 3 puncte date de Jabari Brown, Johnson și Dwight Buycks. Săritura lui Carlos Boozer i-a lăsat pe cei de la Lakers târându-se cu 89-88, acesta fiind, de altfel, cel mai strâns scor pe care l-au avut în ultimele 5 minute.

“În seara asta am jucat mai bine, am concurat puternic și am fost admirați, dar am pierdut puncte.” a spus Clarkson. The Clippers s-au ținut de cel de-al 7-lea câștig consecutiv și al 11-lea în ultimele 12 împotriva celor de la Lakers, al 12-lea fiind cel mai de succes joc din istoria francizei.

“I-am urmărit pe Paul și Redick peste tot”, a spus Jeremy Lin, care a avut 14 puncte. “Mișcă mingea bine, atacă agresiv și sunt foarte activi.” Redick a facut 2 aruncări libere după ce a fost faultat. Griffin a făcut o aruncare liberă conducând cu 97-88 în ultimele 3 minute și jumătate rămase.

Cei de la Lakers au eliminat 4 la rând și 11 din ultimele 14. Rămân fără victorie în aprilie, câștigând ultima dată pe 30 martie în Philadelphia.

TIP-INS

Lakers: Scott își dă aprobarea pentru Jucătorul de Defensivă al Anului lui Jordan. “El îi sperie foarte rău pe băieți și alternează loviturile, îi determină pe băieți să vină în mijloc,” a spus Scott… The Lakers nu i-au mai batut pe cei de la Clippers din 27 octombrie 2013.

Clippers: G. Jamal Crawford a marcat 4 puncte jucând pentru prima dată de când a stat pe tușă din cauza unei lovituri la gambă pe 2 martie. “Erau 19 minute, dar s-au simțit ca 35.” a spus Crawford obosit, adaugând ca timpul și ritmul de șutare au fost slabe… Paul a devenit al patrulea jucător în istoria NBA care a obținut 13.000+ puncte în mai puțin de 700 de jocuri…

CITATUL SERII

“Sunt sigur că nu-l pot convinge să se lase de fumat” – Rivers, despre plasturele plin de sânge de pe umărul drept al lui Griffin care s-a izbit de plăcuțele cu reclame de pe margine, încercând să salveze mingea.

URMEAZĂ

Lakers: În Denver, miercuri

Clippers: Host Memphis, sâmbătă

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult