Baschet Europa – Eurocup 2015/2016

Baschet Europa – Eurocup 2015/2016

Trei victorii pe teren propriu au avut loc în Runda 4 a competiției de baschet Eurocup, sezonul 2015/2016, etapa de săptămâna aceasta începând marți. Mâine, 4 noiembrie, vor avea loc alte 15 confruntări în întreaga Europă în aceeași competiție.

Marți, fanii baschetului de pe Bătrânul Continent, dar și din alte regiuni, au fost cu ochii țintă pe 3 meciuri care au deschis runda. În grupa B a Eurocup, Ludwigsburg a jucat contra Enel Brindisi, în timp ce Reggio Emilia a jucat contra Le Mans pentru a continua sezonul într-o manieră excelentă. În grupa C a fost un singur meci, Valencia îmbunătățindu-și poziția cu un succes incredibil împotriva Umana Venecia.

Grupa B

Grissin Bon Reggio Emilia vs. Le Mans Sarthe Basket, 93-82

Reggio Emilia a dovedit din nou faptul că are un atac incredibil în meciul din Eurocup, învingând pe Le Mans pe terenul propriu. Italienii și-au îmbunătățit jocul în grupa B, ajungând la un 3-1, în timp ce francezii de la Le Mans au scăzut, având următoarele cifre în dreptul lor: 1-3.

Primul sfert de meci dintre cele două a fost un complet schimb de coșuri, dar în cele din urmă gazdele au preluat controlul cu coșuri de 1 punct, 23-22 după 10 minute. Reggio Emilio a reușit să ajungă la 25 puncte în al doilea sfert, iar Le Mans a ajuns să conducă cu 46-41 aproape de jumătatea meciului.

Echipa gazdă a continuat să înscrie coșuri, un număr de 26 în actul al treilea, iar vizitatorii au ajuns rapid într-o situație disperată. Emilia conducea cu 72-57 după 30 de minute, mergând foarte repede spre victorie.

Amedeo Della Vella le-a adus învingătorilor 20 puncte, în timp ce Achille Polonara a mai reușit 13 puncte și 10 recuperări. Damion James și Mickael Gelabale au reușit și ei 14 puncte fiecare.

MHP Riesen Ludwigsburg vs. Enel Basket Brindisi, 84-80

Cel mai ”strâns” meci al serii a avut loc în Germania, acolo unde Ludwigsburg a jucat contra Brindisi într-un meci palpitant. Victoria de pe terenul propriu a pus-o pe Ludwigsburg cu 2-2 în clasament, situată pe pozițiile de clasificare, în timp ce Brindisi rămâne la coada grupei fără nici o victorie. În fața propriilor fani, Ludwigsburg a forțat scorul la 19-14 în primele 10 minute. În al doilea act, gazdele au mai marcat 25 puncte, scorul fiind acum 44-37, avantaj pentru nemți înainte de pauza lungă.

Brindisi s-a întors în meci în forță, câștigând actul cu 16-24 după 30 minute, scorul fiind 60-60. Mustafa Shakur a reușit să înscrie câteva goluri cheie în ultimele secunde pentru a se asigura că gazdele vor sărbători la sfârșitul meciului.

Alvaro Munoz-Borchers a înscris 17 puncte pentru nemții de la Ludwigsburg, urmat de Rocky Trice care a mai adăugat 16 puncte pentru victorie.

Adrian Banks a reușit și el să înscrie mai multe coșuri, cumulând 18 puncte, pentru Brindisi, în timp ce Durand Scott a adăugat 17 puncte și Nemanja Milosevic a mai reușit 14 puncte.

Grupa C

Valencia vs. Umana Reyer Venice, 88-59

Valencia a continuat să arate clasă și performanță în Eurocup, reușind să învingă pe Veneția cu un uimitor scor de 88-59, păstrându-și poziția de lider în Grupa C. Cel mai bun club din Eurocup în acest moment este pe drumul cel bun către runda următoare, dar Veneția trebuie să recupereze de la 2-2 dacă vrea să treacă mai departe.

Valencia și-a semnalat intențiile destul de devreme și a reușit un 23-16 în primul sfert. Gazdele s-au lovit de jucători mult mai motivați ai Veneției în actul al doilea, reușind să conducă cu 17-16 în această ”repriză”, cu 40-32 la general.

În jumătatea a doua a meciului, Valencia a ”schimbat viteza” și a reușit un 21-13 în actul al 3-lea, distrugând capacitatea de revenire a adversarului. În ultimul act, Valencia a mai adăguat 27 puncte scorului său final, câștigând meciul.

Rafa Martinez a marcat cel mai mult pentru Valencia – 16 puncte, în timp ce Bojan Dubljevic a mai adăugat 15 puncte pentru victorie.

Philip Goss a reușit 14 puncte și a terminat ca marcator de top pentru Veneția, urmat de Jeff Viggiano, cu 11 puncte.

Pariază pe meciurile de baschet din Eurocup acum! Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • 185x142
    Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • 185x142
    Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • 185x142
    Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult