BASCHET FEMININ: Univ. Goldiș ICIM Arad câștigă în Cehia, în LEC

icim

Victorie în Cehia

ICIM Arad a reușit să obțină o victorie puternică în Cehia, devenind liderul Grupei B, cu 3 meciuri câștigate din 3 partide. Următorul meci va avea loc în week-end, celebrul derby cu CSM Târgoviște.

Site-ul oficial al clubului a publicat informații referitoare la marcatorii care au ajutat la obținerea punctelor formației antrenate de portughezul jose Araujo. Conform site-ului, Plouffe a înscris 18 puncte, Simmons – 17 puncte, Engelman – 14 puncte, Broomfield și Fussel – 5 puncte, Brosovsky și Nagy – 4 puncte, iar Crăciun – 2 puncte.

Echipa arădeană a trecut, astfel, prin ultimul mare test înainte de a disputa derby-ul din Liga Națională, cu CSM Târgoviște. Meciul va avea loc duminică de la ora 18:30, la Sala Polivalentă din Arad.

Alte detalii

Univ. Goldiș ICIM Arad este liderul grupei sale, având 6 puncte obținute din 3 jocuri. Echipa românească este urmată de VALOSUN KP Brno, cu 5 puncte. Următoarele echipe în clasament sunt: SBS Ostrava (Cehia) – 4 puncte din 3 jocuri, Piestanske Cajky – 3 puncte din 2 jocuri, Flying Foxes SVS Post Viena – 3 puncte din 3 jocuri.

Următorul meci al ICIM Arad va avea loc cu SBS Ostrava, pe 10 decembrie, pe terenul din România.

Declarații

Referitor la derby-ul din acest week-end, căpitanul Aradului, Monika Brosovszky, a afirmat că nu vede o favorită în acest meci. Aceasta a mai declarat că este nerăbdătoare să evolueze în acest meci atât de așteptat în baschetul feminin din România. Ea consideră că șansele sunt 50-50, urmând să joace un meci strâns.

Puțin diferit în mentalitate, președintele echipei de la Arad, Marcel Urban, este foarte încrezător înaintea derby-ului. El a declarat că meciul este un derby clasic în ultimii 20 de ani ai acestui sport, evidențiind faptul că echipa câștigătoare va avea cele mai mari șanse la câștigarea campionatului.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult