BASCHET (NBA): New York Knicks – 11 ÎNFRÂNGERI consecutive

new york knicks

Echipa celor de la New York Knicks este în atenția presei din toată lumea, dat fiind faptul că se face de râs în mod regulat în ultima perioadă. Sezonul NBA este teribil de slab pentru Knicks, fie ca joacă la Madison Square Garden, fie că joacă în deplasare.

Deși americanii îl au în lot pe Carmelo Anthony, un marcator înnăscut, care este în acest moment pe poziția a 3-a în topul sezonului ca număr de puncte, cu o medie de 23,9 pe meci, ultima poziție de pe podium, după James Harden (de la echipa Houston Rockets) și LeBron James (Cleveland Cavaliers).

Franciza New York Knicks deține două titluri NBA – 1970 și 1973, dar și 6 finale disputate de-a lungul anilor. Cu toate acestea, echipa a reușit să strângă 11 înfrângeri consecutive, fiind una dintre cele mai slabe echipe, alături de Minessota Timberwolves, care se află pe ultimul loc în Conferința de Vest. New York Knicks se află pe ultima poziție în Est – în timp ce doar Philadephia Sixers ocupă o poziție mai slabă, dat fiind faptul că are un scor de victorii / eșecuri mai slab.

New York Knicks se îndreaptă către un eșec istoric

Se pare că baschetbalistul Melo Anthony va mai fi absent de pe parchet din cauza unei accidentări la genunchi. Amar”e Stoudemire (cel mai bine plătit jucător din campionatul NBA în urmă cu 2 ani, conform cifrelor din contract), Tim Hardaway jr și J.R. Smith sunt cei care ar trebui să salveze ce a mai rămas din sezonul actual.

Este clar că play-off-ul deja nu mai poate fi prins. Knicks au o istorie de 69 de sezoane jucate, inclusiv cel actual. Ei au prins play-off-ul de 42 de ori, iar de 26 de ori l-au ratat.

Sezonul lor cel mai bun a fost în 1993, atunci când au avut 60 de victorii și 22 eșecuri. În acest moment, New York Knicks este foarte aproape de a doborî cel mai slab sezon din istoria echipei, cel din 1963, atunci când au avut 21 de victorii și 59 meciuri pierdute.

Care sunt numerele retrase de la New York Knicks?

10. Walt Frazier

24. Bill Bradley

12. Dick Barnett

19. Willis Reed

15. Dick McGuire

15. Earl Monroe

22. Dave DeBusschere

33. Patrick Ewing

613. Red Holzman (el este antrenor, iar numărul reprezintă victoriile lui cu New York Knicks)

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult