BASEBALL: Houston Astros, a 6-a victorie consecutivă

BASEBALLSAN DIEGO – Dallas Keuchel au reușit 3 lovituri contra San Diego în 8 reprize, iar Colby Rasmus a reușit două alegări spre bază, Houston Astros reușind, astfel, să obțină cea de-a 6-a victorie consecutivă, 7-2 contra San Diego

Padres, miercuri, 29 aprilie.

Astros conduc în AL West și au trecut de Padres pentru prima dată din 8-10 mai 2009. Managerul A.J. Hinch lucrase în biroul frontal din San Diego din Septembrie 2010, până când A.J. Preller a fost angajat ca manager general la începutul lunii august.

Houston a depășit pe San diego cu scorul 30-0, depășind și pe Padres la lovituri, 36-19. Astros merg acum acasă după ce excursia de pe Coasta de Vest finalizată cu 8-1 le-a oferit cel mai bun record în ligile majore, 10-2.

Padres au pierdut 7 din 8, inclusiv 5 din 6, pe terenul propriu. “Este timpul să mergem acasă, dar ce deplasare frumoasă”, a declarat Hinch. ”Un baseball excelent, multe ajustări care au venit la momentul potrivit, mult baschet câștigător, este ceea ce ai putea cere. Sunt mândru de acești băieți și de modul în care au jucat.”

În ciuda faptului că are unul dintre cele mai bune recorduri din ligile majore, Astros încă mai au loc să crească.

”Avem un potențial imens. Este frumos să vedem că băieții din echipă joacă excelent. Potențialul pe care îl avem este foarte bun. Astea fiind spuse, unii dintre băieți nici măcar nu și-au atins cea mai bună formă. Este amuzant să facem parte din toate acestea, în special prin modul în care jucătorii noștri aleargă bazele acolo și obțin puncte.” Padres au pierdut 7 din 8, inclusiv 5 din 6 pe terenul propriu.

”Ne-au depășit pe teren, asta e clar, au reușit mai multe lovituri ca noi și au jucat mai bine, de la început”, a spus managerul Bud Black.

Ce spune Keuchel

”Am avut o săptămână grea. Trebuie să jucăm mai bine decât în ultimele jocuri.”

Astros au câștigat fiecare din ultimele jocuri începute de Keuchel, egalând recordul deținut de Roger Clemens, Donne Wall, Nolan Ryan și Joe Niekro.

Keuchel (3-0) a permis 2 lovituri prima dată, când Wil Myers a reușit un leadoff de unul singur și a marcat împotriva lui Matt Kemp.

ERA-ul lui Keuchel a crescut de la 0.62 la 0.73. Trei din primele 4 starturi au fost fără reușite. El a reușit să alerge doar în 2 din cele 37 reprize jucate anul acesta.

”Au avut un plan bun, mergând în direcția opusă”, a spus Keuchel. ”M-am simțit ca și când ar trebui să fac o ajustare după prima, dar au jucat bine. Kemp a lovit bine, și Myers la fel. Kemp chiar a lovit bine mingea aceea.

Ce urmează

Astros Houston se întoarce acasă pentru a deschide o serie de 4 meciuri împotriva Seattle joi, atunci când RHP-ul Scott Feldman (2-2, 4.81) va începe împotriva LHP-ului James Paxton (0-2, 6.86).

Padres San Diego va fi liberă joi, înainte de a deschide serie de 3 meciuri împotriva Colorado Rockies vineri seară, când Ian Kennedy (0-1, 10.80) urmează a începe contra lui Eddie Butler (2-1, 3.27).

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult