BASEBALL: White Sox – Acord de 2 mil. de dolari cu Beckham

gordon beckham

Chicago – Echipa White Sox căuta să adauge versatilitate în linia lor, așa că au decis să-l aducă înapoi pe infielder-ul Gordon Beckham, după ce îl vânduseră sezonul trecut. Beckham a fost de acord să vină pentru suma de 2 milioane de dolari, pentru un an de contract cu Chicago, care a respins un loc de roster prin neincluderea lui Dayan Viciedo (outfielder) pentru meciul de miercuri.

Managerul general Rick Hahn a vrut să îi ofere managerului Robin Ventura mai multe opțiuni. ”În mod clar era foarte important pentru noi”, a spus Hahn, ”să găsim o modalitate prin care să asigurăm mai multe flexibilitate în lineup-uri pentru Robin, pentru ca el să aibă abilitatea de a juca în matchups mai ușor – înlocuiri în defensivă, matchup-uri în ofensivă, matchup-uri în stânga și dreapta atunci când era cazul. Semnarea cu Gordon este un pas înainte în acea direcție.”

Cum a ajuns Beckham la White Sox

Gordon Beckham și-a petrecut aproape 6 din sezoanele sale în ligile mari cu White Sox, care îl vânduseră către Los Angeles Angels pe 21 august 2014. El a făcut 4.175.000 dolari în sezonul trecut, atunci când a ajuns la .226, iar Los Angeles nu au vrut să îi ofere un contract până la deadline-ul de pe 2 decembrie, făcându-l un agent liber.

El a spus că este încântat să se întoarcă la White Sox, în mod particular cu echipa care vrea ceva victorii în Al Central după ce a avut câteva sezoane slabe. Chicago a adăguat jucători de valoare în lineup, prin semnarea cu Adam LaRoche și rotația cu stângaciul Jeff Samardzija. White Sox i-a adus, de asemenea, mai aproape, pe David Robertson și outfielder-ul Melky Cabrera, împreună cu reliever-ul Zach Duke.

Ce urmează la Chicago White Sox

”Mișcările au fost, în mod clar, deschizătoare de drumuri”, a spus Beckham. ”În mod clar există o dorință aprigă de a câștiga. Eu cred că va fi o echipă bună. Va fi amuzant să câștigăm. Eu chiar îmi doream să mă întorc înapoi și să câștig cu Chicago. Acest lucru era foarte important pentru mine.”

Beckham a mai menționat că se află într-o stare mentală mult mai bună decât atunci când White Sox îl vânduseră.

”Să plec a fost bine pentru mine în general. Aveam nevoie de ceva timp nu doar să o iau de la capăt, dar și să lucrez la jocul meu”, a spus el.

Fiind a 8-a alegere a lui Chicago în 2008, Beckham are o carieră foarte bună, fiind un hitter .245. El dețien al doilea și al treilea cele mai mari procentaje pe teren, într-un singur sezon, de la White Sox (.9899 în 2012 și .9889 în 2011). Însă cu Micah Johnson i Carlos Sanchez care sunt așteptați să concureze pentru al doilea job la bază, Hahn îl vede pe Beckham umplând locul acela, dar și locul al treilea și shortstop-ul.

”Dacă Micah sau Carlos iau baza a doua, atunci Gordon are abilitatea de a lua din presiunea care este pe ei, plasându-se ocazional în baza a doua sau poate în baza a treia pentru Conor (Gillaspie), luând ceva greutate și din responsabilitea lui Alexei (Ramirezva fi la shortstop).

Cine este jucătorul de baseball Viciedo

Emilio Bonifacio poate juca, de asemenea, în baza a doua sau a treia și poate juca pe toate cele 3 locuri de outfield. Cu venirea lui Beckham care țintește spre locul de infield al lui Bonifacio, Hahn a spus că Viciedo a devenit suplimentar și că White Sox vor încerca să îl vândă. Chicago are 10 zile la dispoziție pentru a-l vinde pe Viciedo, să îl trimită în ligile minore sau să îl plaseze ca liber de contract.

”El încă este liber și încă are o lume de talent și foarte multă putere, pe care noi am văzut-o afișată pentru un număr de ani”, a spus Hahn. ”Nu ne va surprinde pe niciunul dintre noi daca va merge să aibă o carieră incredibilă în altă parte.”

Jucătorul de baseball de 25 de ani, Viciedo, a marcar .231 cu 21 jocuri acasă și 58 RBI-uri în 2014. El a semnat pe 12 ianuarie un contract de 4.4 milioane de dolari, cu durata de un an, și Chicago ar fi responsabilă de plata a 721.311 dolari pentru a încheia contractul, dacă el este lăsat să plece.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

  • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
    Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
  • Miza e primul loc la Australian Open pen
    MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
  • Programul Australian Open: Simona Halep
    Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult