Beșiktaș face un pas mare în Champions League în urma victoriei împotriva celor de la Feyenoord

8536

Meciul disputat de echipele Beșiktaș și Feyenoord în cadrul Champions League s-a încheiat în avantajul turcilor, care au reușit să înscrie 2 goluri și să învingă echipa olandeză cu 2-1. Acest rezultat însă nu miră pe nimeni, pentru că este deja un fapt cunoscut că turcii de la Beșiktaș sunt o forță pe terenul de fotbal. Mai mult decât atât, olandezii au jucat fără patru jucători foarte importanți pentru echipă. Graziano Pelle a părăsit echipa pentru Southampton, Bruno Martinis Indi a plecat la Porto, Daryl Janmaat s-a mutat la Newcastle, iar Stefan de Vrij a intrat în echipa celor de la Lazio.

Beșiktaș, sub îndrumarea lui Slaven Bilic, este acum cu un pas mare în fața olandezilor în cadrul UEFA Champions League și, deși aceștia mai au o șansă pentru a-și lua revanșa, majoritatea înclină balanța spre echipa turcă.

Turcii au jucat admirabil în meciul cu Feyenoord, reușind să marcheze primul gol în minutul 13 datorită prestației lui Mustafa Pektemek. Cu un gol la activ chiar la începutul meciului, turcii au pornit încrezători la drum iar, după pauză, în minutul 70 al jocului, Kerim Frei a reușit să înscrie al doilea gol.

Echipa Feyenoord și-a spălat onoarea cu un singur gol marcat în prelungiri, însă această reușită nu a făcut diferența prea mult. Deși antrenorul echipei Beșiktaș recunoaște că olandezii au o echipă puternică, pariorii sunt deciși să mizeze pe reușita turcilor în meciul următor.

Ținând cont de fundalul meciului ce urmează a fi disputat între Beșiktaș și Feyenoord, ce are la bază victoria turcilor și o echipă olandeză mai săracă în 4 jucători de bază, este evident că Feyenoord va juca în ofensivă, neavând nimic de pierdut la acest moment. Turcii vor primi astfel destul de șanse pentru a ataca în forță și a înregistra încă o victorie în fața olandezilor. Mai mult decât atât, olandezii vor trebui să facă față unei atmosfere frenetice pe stadion, astfel că nivelul de stres va atinge cote destul de pronunțate.

Pregătindu-se pentru campionatul din Turcia ce are loc în august, echipa Beșiktaș și-a suplimentat forțele cu jucătorul Demba Ba, pe care l-a adus de la Chelsea, așa că ofensiva acestora ar trebui să dea roade.

Posibila componență a echipei Beșiktaș:

Zengin, Kurtulus, Franco, Gulum, Ramon, Hutchinson, Ozyakup, Uysal, Frei, Pektemek, Sahan

Posibila componență a echipei Feyenoord:

Mulder, T. Kongolo, Schaken, S. Van Beek, Mathijsen, Clasie, Immers, T. Vilhena, Verhoek, M. Te Vrede, Boetius

Predictia noastra:

1 cu o cota de 2.10

Lăsați un comentariu