Cardiff City - Bristol City

Cardiff City vs Bristol City, Ponturi Anglia Championship 26.10.2015

Cardiff City vs Bristol City Anglia Championship 26.10.2015 Ponturi Confruntarea dintre Cardiff City vs Bristol City din runda de săptămâna aceasta din Anglia Championship se desfășoară astăzi, 26 octombrie 2015, de la ora 21:45 (ora locală a României). Câștigă inteligent cu ponturi pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi.

 

Runda cu numărul 13 din Anglia Championship. Cardiff City primește vizita celor de la Bristol City. Acesta este un meci foarte bun pentru pariuri sportive, pentru că este relativ ușor de analizat ce se va întâmpla.

Ponturi pariuri sportive Cardiff vs Bristol City

Peste 2.5 goluri. Încredere 9/10. COTA: 1,8 la Unibet

 

În opinia noastră, Cardiff va câștiga duelul de azi, fiind o echipă puternică, în special pe teren propriu și are, de asemenea, o apărare bună în timp ce pentru Bristol City defensiva nu este un punct forte. Statisticile din ultima perioadă ne arată același lucru – Cardiff stă mai bine ca Bristol City cam la toate capitolele.

Cardiff

Cardiff a avut un sezon bun până acum, după 12 runde se află pe locul 8 cu 20 de puncte, iar în acest sezon echipa gazdă a câștigat 5 meciuri, a reușit alte 5 reprize și a pierdut 2 meciuri, reușind să marcheze 15 goluri și să primească 11. De cealaltă parte, echipa nou promovată Bristol City a avut un sezon prost, după 12 runde este pe locul 21, cu 10 puncte, a câștigat 2 meciuri, a făcut 4 egaluri și a pierdut 6 meciuri. A reușit, de asemenea, să înscrie 15 goluri și a primit 22 de goluri.

 

Cardiff City nu a impresionat în acest sezon, dar a jucat bine acasă, unde a obținut 13 puncte din 20, cu 4 victorii, 1 egal și 1 înfrângere, arătând că este o echipă puternică pe teren propriu. În ultima etapă chiar s-a impus cu 1-0 împotriva Middlesbrough FC.

 

Cardiff City va juca fără atacantul central Kenwyne Jones, care este accidentat.

 

Elevii lui Russel Slade se confruntă azi cu Bristol City, la mai mult de doi ani jumătate de la ultima confruntare directă. Ultimul meci din campionat a fost cu Middlesbrough săptămâna trecută.

 

Gazdele urmăresc să obțină cele 3 puncte pentru a rămâne în contact cu cele 7 echipe de deasupra lor – în special cu cele patru care au câștigat sâmbătă.

Bristol City

După promovare, Bristol City nu a investit o mulțime de bani în transferuri, aducând doar 1 jucător și împrumutând alți 6. Formația oaspete are cea mai mică echipă de din Anglia Championship, 21 jucători, așa că, dacă vor apărea accidentări vor avea cu siguranță unele probleme. În opinia noastră, Bristol City nu va face nimic notabil în acest sezon, va lupta pentru a supraviețui în Championship.

 

Bristol City nu are accidentări sau suspendări.

 

În ultimele 5 meciuri jucate pe stadionul lui Cardiff City, Bristol City nu a reușit să obțină nici măcar o remiză, pierzând toate meciurile.

 

Jucătorii lui Steve Cotterill nu au reușit să ducă mai departe serie de 3 meciuri fără victorie, suferind o înfrângere contra liderilor de la Brighton marțea trecută.

 

Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!