Eintracht Frankfurt - Bayern München

Frankfurt vrea să fie prima echipă din Bundesliga care o încurcă pe Bayern München (30.10.2015)

Frankfurt vs Bayern Munchen Germania Bundesliga 30.10.2015 Ponturi Confruntarea dintre Frankfurt vs Bayern Munchen din runda de săptămâna aceasta din Germania Bundesliga se desfășoară astăzi, 30 octombrie 2015, de la ora 21:30 (ora locală a României). Câștigă inteligent cu ponturi pariuri sportive și analize de meci marca Sportive-Pariuri.com. Să vedem pe cine pariem astăzi.

 

Prima confruntare din etapa cu numărul 11 din campionatul Bundesliga al Germaniei se desfășoară astăzi de la 21:30, pe Arena Commerzbank, acolo unde Eintracht Frankfurt joacă contra Bayern Munchen într-un meci extrem de dificil. Frankfurt încearcă să devină prima echipă care să evite eșecul în fața bavarezilor.

Ponturi pariuri sportive Frankfurt vs Bayern Munchen

Ambele echipe să marcheze. Încredere 9/10. COTA: 1,98 la Unibet

 

Bayern Munchen este de departe favorită în acest meci, iar forma extraordinară din ultima vreme a echipei bavareze va fi dificil de contracarat de Frankfurt. Gazdele sunt conștiente că vor trebui să înscrie măcar o dată pentru a avea vreo șansă în această confruntare, iar elevii lui Armin Veh au demonstrat de mai multe ori că au calități ofensive destul de bune, reușind să marcheze în toate meciurile jucate pe propria arenă. Frankfurt este echipa cu cea mai bună ofensivă din jumătatea a doua a Germania Bundesliga, cu 16 goluri înscrise în 10 etape, dar și cu o defensivă deloc sigură, având o medie de peste 2 goluri primite per meci.

 

Victoria lui Bayern Munchen are o cotă destul de mică, de aceea noi sugerăm o miză pe faptul că ambele formații vor marca. În acest fel, aproape se dublează miza pariată.

Frankfurt

Frankfurt a reușit în ultima etapă să oprească o serie de 5 meciuri fără victorie, tocmai din acest motiv riscă să ajungă aproape de zona locurilor retrogradabile. Meciul de săptămâna trecută de pe HDI Arena cu cei de la Hannover părea să meargă în direcția bună, dar gazdele au marcat în repriza a 2-a, apoi al doilea gol al lui Marc Stendera a adus un succes vital pentru Eintracht Frankfurt, ținând cont de probabilitatea mică de câștig.

 

Frankfurt a pierdut în mod surprinzător la jumătatea săptămânii trecute cu echipa din liga a 3-a, Erzgebirge Aue (scor 0-1), fiind eliminată devreme din Cupa Germaniei. Antrenorul Veh nu a trimis atunci pe gazon un prim 11 format aproape integral din rezerve.

 

Atacantul olandez Luc Castaignos, fost component al Twente și Inter Milan, s-a refăcut și ar putea evolua în confruntarea împotriva campioanei din Bundesliga, după ce în ultima rundă nu a fost folosit în meciul din deplasare de la Hannover. Veh își dorește să se poată folosi și de mijlocașul japonez Makoto Hasebe, cel care a acuzat mai multe probleme musculare.

 

Dacă intrăm pe teren cu gândul de ne apăra constant și o teamă imensă, atunci vom pierde. Avem nevoie de curaj și atitudine pentru un rezultat excelent în fața unei formații ca Bayern Munchen, de unitate de grup care să anuleze cât mai mult presiunea bavarezilor. Jucătorii sunt pregătiți fizic, nu îmi fac probleme, vom susține un ritm intens, exact ceea ce trebuie pentru un adversar ca Bayern Munchen.” – Armin Veh, antrenorul lui Frankfurt

Bayern Munchen

Bayern Munchen are un parcurs triumfal către un alt titlu de campioană, evoluțiile din ultima perioadă a lui Pep Guardiola fiind vești proaste pentru adversari. 10 victorii în 10 etape arată o dominare absolută, concretizându-se chiar și la jumătatea săptămânii trecute în Cupa Germaniei: antrenorul spaniol nu a făcut concesii și a trimis pe gazon în confruntarea cu Wolfsburg o echipă foarte puternică, din care nu au lipsit Thomas Muller, Xavi Alonso și Lewandowski. Bavarezii au rezolvat deja soarta calificării chiar din prima repriză, ea fiind încheiată cu un avantaj de 3 goluri.

 

Pep Guardiola a profitat de repriza a 2-a pentru a-i oferi ceva timp lui Robben, revenit după o altă problemă medicală. Fotbalistul Olandez ar putea să joace ca și titular în duelul cu Eintracht Frankfurt, iar Ribery este în ultimele fazde ale perioadei de recuperare medicală, motiv pentru care speră să debuteze în acest sezon chiar în următoarele meciuri.

 

Vrem să continuăm cu acest joc consistent și cu seria de victorii, tocmai de aceea nu vrem moment de relaxare și întreaga noastră atenție se îndreaptă spre meciul din Frankfurt. Bavarezii au datoria de a obține victorii mereu, dar nu trebuie să subestimăm adversarii. Frankfurt a arătat că poate face meciuri extrem de bune.” – Guardiola, antrenorul lui Bayern Munchen

Echipe probabile

Frankfurt: Hradecky; Zambrano, Ignjovski, Russ, Djakpa; Stendera, Reinartz, Aigner, Meier, Oczipka, Seferovic

 

Bayern: Neuer; Benatia, Rafinha, J. Boateng, Kimmich, Alaba, Vidal, Thiago, Douglas Costa, Robben; Lewandowski

 

Deschide-ți un cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 50% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu!