Bet365 a fost INTERZIS în România. Amenzi uriașe!

Bet365 a fost INTERZIS în România_Amenzi uriașe!

În urmă cu câteva zile a fost reactualizată lista cu casele de pariuri online care activează pe teritoriul României. Celebrul site de pariuri, Bet365, a fost adăugat pe această listă neagră.

Deși demarase procedurile specifice pentru obținerea licenției și chiar a primit licența de funcționare în septembrie 2015, agenția de pariuri online Bet365 a fost mutată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) de pe lista site-urilor cu licență pe lista neagră. În acest fel, toate pariurile făcute chiar în acest moment sunt considerate, iar jucătorii vor fi aspru sancționați.

Motivul includerii pe lista neagră a Bet365

Bet365 a continuat să opereze și după 10 septembrie 2015, moment în care expirase perioada de grație în care compania englezează putea să îndeplinească obligațiile restante la bugetul de stat. Se pare că acesta este motivul includerii brandului pe lista neagră. ONJN a oferit chiar un comunicat de presă prin care a anunțat anularea dreptului de operare al companiilor HILLSIDE SPORTS LP și HILLSIDE GAMING LP (care oferă serviciile de jocuri de noroc prin paltforma bet365.com).

Amenzi

Se pare că mai mulți pariori au fost contactați deja de ONJN pentru a fi întrebați dacă au pariat pe site-uri ca Bet354 sau Bwin, unii dintre ei fiind chemați chiar la sediul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Bet365.com este site-ul din România cu un număr record de pariori. Amenzile pentru cei care ignoră acel avertisment al ONJN variază între 5.000 și 10.000 lei și au început deja să fie aplicate. Autoritatea românească a început să aplice amenzi celor care au pariat pe Bet365 între 11 și 30 septembrie.

Autoritatea românească responsabilă pentru jocurile de noroc a atenționat compania englezează să nu mai permită accesul jucătorilor din România (pe bază de IP) și să remită pariorilor banii existenți în conturi. Se pare că atenționarea este valabilă 30 zile, scopul fiind ca jucătorii să scoate din conturi sumele deținute – apoi accesul la site va fi restricționat.

3 Agenții de pariuri sportive online licențiate în România pe care putem paria legal și fără a primi amendă

#1 Unibet

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 2164 din 28.08.2015

Compania UNIBET este câștigătoarea a două premii IGA – International Gaming Awards în 2015. Primul este pentru cel mai bun brand de pariuri sportive online și al doilea premiu este pentru cel mai bun serviciu de pariuri online.

Doar prin Sportive-Pariuri.com ai un bonus de 50% sub formă de pariu gratuit. Dacă pierzi primul pariu până la 150 RON, îți vei primi banii înapoi. Folosește link-ul acesta pentru a primit bonusul: http://sportive-pariuri.com/unibet/

Memorează link-ul și nu uita să îl oferi prietenilor care vor să parieze online. Ar fi păcat să nu obțină bonusul.

#2 SportingBet

LICENȚĂ obținută prin Decizia Nr. 2163 din 28.08.2015

Dintre toate agențiile de pariuri online licențiate, SPORTINGBET este una dintre cele mai serioase. În ultima vreme a dovedit că este o opțiune preferată de cei mai mulți pariori, alături de Unibet. Cu un suport pentru limba româna extraordinar, dar și o platforma de pariuri live extrem de atractivă, cei de la SportingBet au achiționat recent compania BWIN și în mod clar vom vedea o îmbunătățire masivă în perioada imediat următoare.

SPORTINGBET și-a îmbunătățit cu mult serviciile în ultima vreme și a devenit una dintre preferatele pariorilor din România.

Click aici chiar acum și încasează până la 400 RON să joci la agenția de pariuri sportive online Sportingbet.ro.

#3 888Sport

888 Pariuri Sportive face parte din grupul 888Holdings și este cunoscută în principal pentru platforma de poker: 888Poker, dar și pentru celelalte platforme de jocuri bingo și de casino: 888Games și 888Bingo.

În acest moment, compania este licențiată în România și pariurile plasate prin această casă de pariuri sunt PERFECT LEGALE. Pariorii care își deschid acum un cont prin Sportive-Pariuri.com primesc un bonus de 10 EURO.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult