BetBright va integra tehnologia Virtual Sports a Betradar

BetBright va integra tehnologia Virtual Sports a Betradart

Furnizorul de tehnologie pentru pariuri sportive și nu numai, Betradar, a confirmat faptul că operatorul BetBright din Irlanda va integra Virtual Sports în site-ul său. Prin parteneriatul de conținut, BetBright își va extinde conținutul în materie de pariuri sportive cu o serie de jocuri Betradar, inclusiv Virtual Football pentru canalele sale mobile și desktop.

Clienții BetBright beneficiază acum de cele mai realistice produse în materie de pariuri sportive de pe piață. Numărul evenimentelor, ligile/turneele, display-ul grafic, piețele de pariere și gameplay-ul sunt bazate pe analiza a mii de jocuri reale.

Noel Hayes, Director of Sportsbook la BetBright, a comentat asupra parteneriatului:

”Pariurile Virtual Sports au devenit o parte importantă în ofertele de pariere. La BetBright ne dăm silința să extindem constant oferta de produse și suntem fericiți să anunțăm lansarea suitei noastre Virtual Product, care vine tot din partea Betradar. Această lansare va fi extrem de benefică pentru clienții care vor să profite de soluții ultra-performante de pariuri virtuale”.

Tom Edwards, Director Sales la Sportradar, a adăugat:

”Suntem fericiți că i-am câștigat pe cei de la BetBright ca și client. Este aspirația noastră să oferim partenerilor noștri cele mai bune produse virtuale pe care piața le are de oferit. Decizia de a pune în aplicare întregul nostru portofoliu reprezintă încrederea puternică în produsele noastre ca și lider de piață, oferind înaltă calitate. Prin adăugarea portofoliul virtual, BetBright oferă clienților săi o oportunitate unică de pariuri sportive pe toate evenimentele virtuale. Așteptăm cu nerăbdare un parteneriat de succes.”

Decizia celor de la BetRight, amplificată de lansarea Virtual Basketball de Betradar

Putem spune că decizia a fost influențată de noua lansare a Betradar – Virtual Basketball. Furnizorul de servicii și tehnologie de pariuri sportive, Betradar a anunțat recent lansarea ”Virtual Basketball League” (VBL), acesta fiind rezultatul celui mai mare proiect ce folosește tehnologia Motion Capture în pariurile sportive. Motion Caputre a fost baza dezvoltării celui mai realistic produs de pariuri virtuale de pe piață.

Proiectul a atins un milestone tehnologic. Două echipe profesioniste de baschet au fost surprinse de peste 100 de camere și senzori pe un teren de baschet cu un volum de 4000 de metri cubi, într-un studio din Marea Britanie.

Înaintea acestei filmări, jumătate de milion de evenimente cu baschet adevărat au fost analizate atent, inclusiv poziția jucătorului, tipurile de aruncări și rata de succes, ceea ce au furnizat fundația tuturor mișcărilor de joc și aruncărilor care se pot vedea acum în Virtual Basketball.

Un produs excepțional pentru pariuri sportive

Rezultatul este un produs excepțional pentru industria de pariuri sportive. Bazat pe formatul unei ligi, 16 echipe competiționează pentru titlu cu 8 meciuri care rulează în paralel la fiecare 4 minute jumătate, rezultând peste 2,400 opțiuni de pariere în fiecare zi. Toate piețele majore de pariuri sportive sunt disponibile, cotele fiind distribuite în funcție de feed-ul Betradar, așa cum este în baschetul adevărat.

De aceea, produsul a fost dezvoltat să fie cat mai apropiat posibil cu pariurile pe evenimente reale, care includ scoruri live, statistici și tabele, însă singura diferență majoră este faptul că un nou meci începe la fiecare 4,5 minute, ceea ce permite o frecvență mult mai mare la pariuri, inclusiv multiple. ”Virtual Basketball a fost dezvoltat pentru pariorii care plasează pariuri în mod intuitiv. Este primul produs de baschet virtual disponibil pe piață și aduce elemente noi în sportul virtual, elemente care se dovedesc a fi extrem de atractive pentru pariori. Suntem absolut convinși că veniturile clienților noștri vor crește”, a spus Neale Deeley, Managing Director.

În final

Virtual Basketball este al 5-lea produs virtual al Betradar, după fotbal, tenis, curse de cai și câini. De la lansarea primelor jocuri în 2013, peste 70 de operatori din jurul lumii au implementat Betradar Virtual Sports, generând mai mult de 1 miliard de dolari. Cu alte cuvinte, produsul unic al companiei – Virtual – îți permite să vezi funcționalitatea site-ului într-un mediu cât se poate de real.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult