Biletul zilei-ponturi si predictii

Este unul dintre cel mai important eveniment sportiv cu ponturi si pronosticuri. In fiecare bilet este ales si un pronostic ce este insotit de un procent de incredere.Un bilet poate avea mai multe evenimente ca de exemplu, fotbal, ciclism, volei si alte sporturi. Este publicat pe un site cu 24h inainte de a incepe fiecare eveniment pentru a putea oferi pariorilor sansa de a verifica si de acomenta pronosticurile.

Cu cat avem mai multe meciuri pe un bilet de pariuri sansele de castig scad pentru ca numarul de variabile creste cu cel putin 2 unitati. Biletul zilei a devenit ua dintre cele mai accesate rubrici de pe acest gen de site-uri. Acest bilet nu iti poate garanta un castig sigur dar fiind creat in urma unei analize amanuntite de specialisti sansele de castig pot fi mari. In cazul unui bilet castigator se mai face un studiu asupra agentiei care are cotele cele mai bune.

Avem doua tipuri de bilete la pariuri: simplu si sistem de baza. Biletul simplu este format din mai multe pronosticuri si devine castigator cand ies toate pronosticurile de pe bilet. Castigul biletului simplu reprezinta egalitatea dintre miza si cota totala, iar biletul cu mai multe combinatii poate iesi castigator chiar daca un meci este pierdut de pe acel bilet.

La celalalt tip de bilet trebuie sa avem bazele bine stabilite si este obligatoriu ca ele sa iasa toate castigatoare pentru ca altfel biletul este pierdut. Biletul cu pariuri baza reprezinta pariurile unde o parte din meciurile de pe bilet sunt luate ca baza iar celelalte meciuri in sistem. Toate aceste pariuri baza ar trebui sa fie castigate ca biletul sa fie castigator. Un avantaj al biletului pariurilor cu baza este ca pe un bilet se pot gasi meciuricu reusite sau mai putin reusite si pe care le poate combina intr-un sistem, iar jucatorul personalizeaza biletul cum doreste. Aceste pariuri nu necesita un buget foarte mare. Asa cum putem spune pariuri sportive online spunem si biletul zilei online ce poate ajuta iubitorii de pariuri; acestia nu trebuie decat sa intre pe un site online si imediat se afla ultimele informatii si noutati din sporturile preferate ale fiecarui jucator.

In momentul in care jucam biletul zilei trebuie sa fim atenti care agentii online sunt cele mai bune. Cele mai importante criterii de a alege agentia sunt: interfata si serviciile in romana, cote atractive, oferta bogata de partide si care sunt optiunile de pariere si in timpul meciului si inaintea lui, bonusuri, etc.

In functie de aceste criterii pot prezenta un top cu cele mai recomandate case de pariuri online: Bet365, Unibet, Sportingbet, etc. Un site sigur pentru ponturi ar fi site-ul Pariuri-x ce ofera un bilet de risc minim si unul de risc mediu, iar aceste bilete sunt gratuite. Un castig mai sigur al biletului ar fi ca jucatorul sa invete sa analizeze singur meciurile iar pe site-urile in care gasim biletele postate sa fie doar o sursa de inspiratie.Pentru a avea un bilet castigator trebuie sa analizam in amanunt partidele, clasamentul, rezultatele dupa care isi aleg o favorita. Se analizeaza si in functie de sportul pariat, pe prostic si statisticile ce fac legatura directa cu acesta.