BLAT ÎN VOLEIUL ROMÂNESC – “Căpitanul ne-a cerut să pierdem”

VOLEI

Un scandal de proporții a apărut în voleiul românesc – după ce pe Facebook a apărut un mesaj postat de un sportiv sârb pe contul său.

Ugljesa Ilici, un voleibalist legitimat la echipa de volei din România – Unirea Dej, a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care denunța un blat în meciul cu echipa de volei Dinamo. Confrunarea urma să aibă loc în șaisprezecimile Challenge Cup – meciul jucat marți, acum trei zile.

Denunț din partea unui sportiv sârb: “Căpitanul ne-a cerut să pierdem”.

“Nu am mai trecut niciodată printr-o așa umilință ca atunci. Eram în timpul meciului cu Dinamo și conduceam cu 3-0, aveam șanse reale de a merge mai departe, însă căpitanul a venit la mine și la Danilo Mirosavljevic, singurii jucători străini din echipă, și ne-a spus: “La sfârșitul confruntării trebuie să pierdem, pentru că clubul nostru nu are bani pentru turul care urmează al competiției. Ori putem să câștigăm, dar salariul pe luna ianuarie nu va putea fi plătit, iar clubul nu dorește asta.”

Eu cu Danilo eram dispuși să renunțăm la salarii, însă restul colegilor nu au vrut asta. La jumătatea setului Danilo a fost schimbat. Mai e ceva de spus? Este clar totul”, ar fi fost mesajul sârbului, citat de site-ul blocaut.ro.

În ceea ce privește meciul, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-0, iar în meciul retur Unirea Dej a obținut o victorie cu același scor și s-a mers mai departe la setul de aur – câștigat cu 15-9 de Dinamo, care au mers mai departe.

Să vedem, însă, ce s-a întâmplat mai departe în această situație.

Retractare românească: “N-am înțeles bine”

După postarea acelui mesaj pe contul său de Facebook, sârbul a revenit cu un alt mesaj în care a încercat cu o mare disperare să repare situația:

“Eram extrem de nervos după meci și nu am crezut că mesajul meu o să ajungă la o asemenea amploare. Eu nu am știut tot ce s-a întâmplat la ședința și întâlnirea dintre primar și conducerea echipei. Astfel, nu am înțeles foarte bine ce mi s-a transmis. Îmi cer scuze căpitanului, antrenorului, colegilor mei și oamenilor de la Unirea Dej”, a scris Ilicici.


Comentarii

 • Stefan  
  January 18, 2015

  INCREDIBIL!!!

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult