Brazilia și Olanda luptă pentru locul 3 in CM 2014

E_PARIURI_NETHERLANDS_BRAZIL-300x122

În data de 12 iulie, Brazilia se va arăta din nou pe stadionul din Sao Paulo pentru a încerca să pună în umbră înfrângerea umilitoare suferită în urma meciului cu Germania, când a pierdut cu 7 la 1. De data aceasta, Brazilia va întâlni echipa Olandei în cadrul unei finale mici în Campionatul Mondial al anului 2014.

Brazilia și Olanda vor lupta pentru locul 3, astfel că miza jocului va fi valoroasă pentru ambele echipe. Brazilienii vor fi mai determinați ca niciodată să câștige acest joc, însă nici olandezii nu se vor lăsa mai prejos, bucurându-se de o echipă completă. Este posibil ca jucătorii olandezi să se resimtă însă în urma a două meciuri care au avut drept consecințe lovituri de departajare, însă antrenorul Van Gaal se va asigura ca jucătorii săi să dea tot ce au mai bun pe teren pentru a pleca acasă de la Cupa Mondială 2014 cu medalia de bronz.

Părerile sunt împărțite în privința favoritei acestui meci, mulți suporteri ai fotbalului mizând pe revanșa Braziliei pentru jocul din 12 iulie. Cu toate acestea, casele de pariuri sportive spun altceva, cotele fiind după cum urmează:

Brazilia: 2.15

X: 3.80

Olanda: 3.40

Echipa Braziliei va trebui să facă față atacurilor echipei Olandei fără Neymar, care nu va putea juca din cauza accidentării suferite, însă se va putea baza pe efortul unor jucători ca Oscar, Ramires, Hulk și Fred.

Jocul va fi arbitrat de arbitrul algerian Djamel Haimoudi, acesta fiind primul arbitru din Confederația Africană de Fotbal care arbitrează o finală mică ce are loc în cadrul Cupei Mondiale. Arbitrul are însă experiență cu arbitrarea meciurilor din cadrul acestei Cupe Mondiale, arbitrând și meciurile dintre Australia și Olanda, Costa Rica și Anglia, și Belgia și SUA.

Atât echipa Braziliei, cât și echipa Olandei au câte ceva de demonstrat suporterilor și de recuperat în fața lumii. Rămâne de văzut ce echipă își va putea reabilita imaginea și va obține locul 3 în Cupa Mondială a anului 2014.

Lăsați un comentariu