Burnely întâlnește Manchester United în Premier League

8567

Sâmbăta aceasta, 30.08.2014, urmează a se disputa meciul jucat de Burnely și Manchester United, un meci ce se anunță foarte interesant dacă luăm în calcul situația celor două echipe la momentul actual.

Dacă ne uităm la debutul echipei Burnely în Premier League, nu putem să ne abținem să nu ridicăm o sprânceană întrebându-ne cam ce exact se întâmplă cu această echipă și dacă nu este sub o vrajă malefică.

Burnely a pierdut primele trei meciuri din acest sezon, remarcându-se o problemă foarte pronunțată în a înscrie goluri în poarta adversarilor. Astfel, jucătorii de la Burnely au pierdut în fața echipei Chelsea, cu un scor de 1-3, și în fața celor de la Swansea, cu 0-1, iar în cadrul Cupei Ligii, au fost înfrânți de Sheffield, cu un scor de 0-1. Ghinionul se pare că îi urmărești pe cei de la Burnely care, momentan, sunt clasați pe locul 19, cu un singur gol înscris și 4 goluri primite.

În prezent, Burnely este condusă de pe bancă de S. Dyche, iar în meciul ce urmează a fi jucat cu Manchester United se preconizează a juca:

M. Gilks, Trippier, Long, Shackell, S. Ward, R. Wallace, D. Jones, Arfield, Kightly, M. Sordell, A. Barnes

Pe de altă parte, nici cei de la Manchester United nu pot fi mândri de performanțele lor de până acum. Sezonul trecut aceștia au avut un parcurs destul de nemulțumitor, însă anul acesta prestația lor pe terenul de fotbal a fost și mai dezamăgitoare.

Până acum, Manchester United a jucat doar două meciuri în cadrul Premier League, însă nu a reușit să iasă învingătoarea din nici o confruntare. Aceștia au pierdut meciul cu Swansea cu 1-2, și au finalizat jocul cu Sunderland cu un egal de 1-1. Dar aceste rezultate umilitoare nu se termină aici, continuând cu înfrângerea surprinzătoare din cadrul Cupei Ligii, când echipa Manchester United a pierdut cu 0-4.

Manchester United îl are ca antrenor pe Luis van Gaal, iar posibila componență a echipei pentru meciul cu Burnely este: De Gea, Blackett, Smalling, P. Jones, A. Young, Mata, Fletcher, A. Valencia, Di Maria, Rooney, R. Van Persie Nu este de mirare că, ținând cont de acest fundal dezamăgitor al ambelor echipe, pariorii sunt un pic confuzi și nu știu cărei echipe să îi încredințeze victoria. Se pare că favorita caselor de paruri rămâne Manchester United, deși are probleme atât în defensivă, cât și în ofensivă, suporterii mizând pe apariția lui Angel di Maria pe teren, care ar putea întoarce roata în favoarea echipei sale.

Predictia noastra: 2 cu o cota de.

Lăsați un comentariu