Calificări Euro 2016 – PONT Germania vs Gibraltar pentru 14 noiembrie2014

8688

Germania

Unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei de vineri, 14 noiembrie 2014, în calificările pentru Campionatul European 2016 va avea loc în Germania. Țara gazdă se va confrunta cu Gibraltar, o echipă de amatori fără prea mari pretenții.

Deșii germanii au intrat în această toamnă de calificări după câștigarea Cupei Mondiale din Brazilia, în vară, până acum au fost sub nivelul așteptărilor. Echipa antrenată de Joachim low a înregistrat o victorie în primul meci, obținând scorul de 2-1 cu Scoția acasă, scorul fiind unul neconvingător. A urmat un eșec în etapa disputată cu Polonia, 0-2 în deplasare, apoi egalul cu Irlanda, pe teren propriu, scorul fiind de 1-1.

În acest moment, Gotze și colegii săi de echipă sunt pe locul al treilea, cu patru puncte, la trei puncte în spatele primelor două clasate, Polonia și Irlanda. Golaverajul este un alt element negativ pentru Germania, acesta fiind 3-4.

Gibraltar

Gibraltar, așa cum am menționat, este o echipă alcătuită din amatori, meciul cu nemții fiind unul de la care nu pot fi emise prea mari pretenții. Practic, Gibraltar vine în Germania să primească un număr cât mai mic de goluri. Este prima dată când echipa aceasta este pusă față în față cu Germania.

În teorie, Gibraltar pare a fi una dintre cele mai slabe echipe naționale din Europa în acest moment, dacă nu chiar cea mai slabă. Din cele trei meciuri disputate până în acest moment, formația vizitatoare le-a pierdut pe toate până acum. Cel mai îngrijorător este faptul că echipa Gibraltar a pierdut în medie 6 goluri pe meci, mai exact 17 goluri în 3 partide. Cele mai multe goluri au fost primite în singurul meci din deplasare de până acum, 0-7 în fața Irlandei.

Predicția partidei

Noi am ales o cotă extraordinară pentru partida de vineri seara. Miza principală este pe multe goluri marcate de Germania, mai exact între 6 și 9, cota fiind mult mai atractivă decât în acest moment: 2.40.

Predictia noastra:

• Germania sa inscrie 6-9 goluri

Lăsați un comentariu