Casillas vrea ca Real Madrid să pastreze titlul Champions League

casillas

Iker Casillas a făcut un anunț neașteptat pe site-ul oficial al campioanei Europei. El le-a transmis fanilor echipei Real Madrid un mesaj de Crăciun prin care a spus că obiectivul de anul viitor al formației din Madrid este să păstreze trofeul UEFA Champions League, o performață pe care nicio echipă nu a reușit să o atingă în ultimii 25 de ani.

AC Milan, antrenat de Arrigo Sacchi, este ultima echipă care a reușit să câștige de două ori consecutiv trofeul suprem european. Milan a câștigat finala în 1989 și 1990, în perioada în care competiția se numea Cupa Campionilor Europeni.

“2014 este anul în care am reușit să cucerim La Decima. Sunt convins că ne vom întoarce cu același entuziasm și anul viitor. Ținta noastră principală este să păstrăm trofeul Ligii Campionilor. Nimeni nu a mai reușit acest lucru până acum, dar este obiectivul nostru – să apărăm trofeul la Berlin și să câștigăm La Undecima”, a spus Casillas pe site-ul oficial al formației spaniole.

“Am avut un 2014 de neuitat. Am câștigat trofee și am făcut foarte mulți oameni fericiți. Noi sperăm că anul viitor ne vom putea bucura de și mai multe succese”, a mai declarat căpitanul lui Real Madrid.

Anul 2014 a fost fenomenal pentru Real Madrid. Echipa spaniolă a cucerit 4 trofee în acest an – performanță chiar istorică pentru club – câștigătoare a campionatului La Liga și cu o serie record de 22 victorii.

“2014 a fost un an incredibil. Nu doar prin prisma trofeelor obținute, dar și prin felul în care le-am obținut. Read Madrid a câștigat respectul tuturor”, a declarat Sergio Ramos, care a reușit să înscrie atât în finala UEFA Champions League, dar și în ultimul meci al Campionatului Mondial al cluburilor.

Antrenorul galacticilor, Carlo Ancelotti, a spus și el, la rândul lui, că anul 2014 a fost fenomenal pentru echipă, 2015 reprezentând un nou ciclu pentru Real Madrid.

“Am reușit să obținem lucruri incredibile, foarte importante, dar prin extrem de mult efort și multă muncă. Prin prisma acestor lucruri, așteptăm 2015 cu foarte mult entuziasm. În 2014 s-a dat startul unui ciclu care poate fi esențial pentru ceea ce urmează în viitorul lui Real Madrid”, a declarat Ancelotti.

Lăsați un comentariu

 

ACEASTA VESTE AR PUTEA FI DE INTERES PENTRU TINE

 • 185x142
  Filmul finalei Australian Open 2018: Cum
  Așteptarea dureroasă a Carolinei Wozniacki s-a încheiat după ce domnișoara de onoare din tenis a reușit să câștige la Australian Open 2018. Superstarul danez este pe punctul de a se clasa pe primul loc după ce a învins-o pe Simona Halep într-una ... citeste mai mult
 • 185x142
  Miza e primul loc la Australian Open pen
  MELBOURNE, Australia (AP) - Pentru a doua oară în turneu, Simona Halep s-a confruntat cu puncte de meci și a știut că o greșeală ar însemna o ieșire din Australian Open și pierderea probabilă a primului loc în clasament. Pentru a doua oară în m... citeste mai mult
 • 185x142
  Programul Australian Open: Simona Halep
  Organizatorii de la Australian Open 2018 au anunțat programul pentru sâmbătă al turneului de la Melbourne, iar meciul care ne interesează este cel al Simonei Halep! Jucătoarea de 26 ani, aflată pe locul 1 WTA, va juca vineri spre sâmbătă noap... citeste mai mult